צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-03-07, 20:07   #39
בחור טוב
חבר מתחיל

ברירת מחדל לפותח הפוסט...

אחי אני אומר לך בתור אחד שהיה פה ובפורומים אחרים הרבה לפני כל ה SIX PACKים האלה ועוד 10 כמוהו עם כל הכבוד למאסה היפה שיש לו...אל תיקח את הדברים כזה ברצינות וכל דבר שבן אדם זורק לך תיקח ללב,יש פה מלא אנשים שלא מבינים[גם אני לא מבין גדול למרות שאני איזה 4 שנים כבר בעסק הזה,התחלתי נער שמן ועכשיו אני אחרת לגמרי אני לא רוצה לדבר על עצמי אבל בוא נגיד ככה אני לא נראה כזה 'גרוע']בנוגע למה שאמרת,תתאים לך תפריט,תתחיל להתאמן,לרוץ,כדורסל,מה שאתה רוצה,ותתחטב לאט לאט,תשאל אנשים,תקרא,תתעניין אל תסמוך על מה שאנשים פה אומרים למה שזה יכול להיות ילד בן 13 שלא מבין כלום מהחיים שלו זורק לך משפט כאילו עכשיו חזר ממר אולימפיה,ואני יודע מה אתה מחפש אחי אז אל תקשיב פה לכל אחד שאומר 'תתנפח תפוס מאסה,תעלה 50 קילו שריר' ושאר הנפצות,אתה רוצה גוף מעוצב וואלה שיהיה לך כיף להתסכל במראה לא יותר מזה לפי מה שהבנתי נכון[בערך כמוני]זה לא מטרה בשמיים,בשמיים זה להיות 90-100 קילו על אחוזי שומן נמוכים,אבל זה לא מה שאתה רוצה,אז סך הכל תתאמן ותאכל כמו שצריך ותגיע לשמה,תשנה פה תשנה שם תתאים את התפריט והאימונים למצב שלך,אם צריך תעלה איזה כמה קילו שריר,אם צריך תחטב וזהו..כל טמבל יכול לעשות את זה אל תקשיב למה שאנשים פה אומרים כל אחד עלה פי קילו וחצי שריר מדבר כאילו חזר ממלחמה,זה לא אמור להיות קשה,אם תצטרך עזרה דבר איתי בפרטי אני ינסה לעזור לך כמה שאני יכול...אחרי הכל אני לא מבין גדול כמו כל הרוני קולמנים למיניהם פה...
בחור טוב מנותק   הגב עם ציטוט