צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-08-12, 02:45   #36
bigbit
מפתח גוף מתחרה

כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
שלח הודעה דרך ICQ אל bigbit

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
נועם ריבקין שמצולם איתי באחת התמונות פה (עם התחתון הזהוב) לקח ראשון
התאכזבתי מאוד אבל אחרי שישנתי על זה החלטתי שאין טעם לדוש בזה, מלבד לציין שהתאכזבתי.
לא יהיה מכובד מבחינתי, לא הולם את מעמדי, ואין לי רצון שיצא לי שם של "קוטר", כיוון שזה ממש לא אני.
נועם הוא חבר, ואני מברך אותו.
את המסקנות שלי אני אסיק לבד.
התמונות ידברו ומדברות, ולכל אחד יש דעה, והכל לגיטימי כל עוד שהוא נאמר בכבוד.
כפי שהבטחתי, אני אעלה עוד המון תמונות שאני אמור לקבל.
אני אוסיף ואגיד כפי שכבר אמרתי בפייסבוק שלי: בעיני כל המתחרים הם גיבורים, כולם עבדו קשה, כולם סבלו, ולכולם מגיע לשמוח עכשיו ולא להתעסק בלכלוכים.
y

אני אישית חושב שממש קופחת..היית חטוב ויבש באותה מידה כמעט כמו המקום הראשון רק עם הרבה יותר מסה,פרופורציה ועובי..לא ברור למה לא זכית מקום ראשון אולי לא הצלחת להציג את זה נכון על הבמה כי דיי ברור שהיית יותר טוב..
מה שכן לפי התמונות נראה שהצביעה שלך הייתה דיי חיוורת..חבל אם היית משתמש ביותר צבע בגוון הזהוב זה היה מבליט אותך הרבה יותר טוב ואז אין לי ספק שהיית מנצח..
ועוד דבר..לא מגיע לאיגוד נאב"א שתתחרה אצלהם..זה לא פעם ראשונה שמקפחים אותך בצורה מקוממת..השיפוט שם גרוע..אני היתי עד לזה בעצמי..
IFBB אמנם התחרויות לא מאורגנות ברמה הטובה ביותר אבל השיפוט שם הרבה יותר הוגן..אולי היו נפילות פה ושם אבל לאורך השנים ההחלטות שם יותר חופפות למציאות..בנאב"א השיפוט בדיחה ואני לא מתבייש להגיד את זה..זה לא קשור לכבוד לספורט או למתחרים כמו שאתה אומר..
להיפך מי שאוהב את הספורט צריך לחתור לזה שהוא הוגן כמה שיותר..לא יכול להיות ששופטים שנה אחרי שנה יעשו מעצמם צחוק..כל בר דעת רואה את זה ומתקומם והגיע הזמן שזה ישתנה..שיחליפו שם את כל השופטים לאלתר..ואתה לא צריך להתבייש ולבוא ולהגיד את זה!