צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-08-12, 11:11   #1
Jack4D
חבר פעיל

ברירת מחדל סיפור מעניין , חייב לשתף אותכם...!!!

אוקיי אז כאמור מי שמכיר אותי יודע שלפני שנה עזבתי את הארץ ועברתי לגור בפלורידה.. בקיצור הסיפור הוא כזה.. היום בערב יום חמישי יצאתי עם כמה חברה למועדון חשפנות בצפון מיאמי..
לפעמים יוצא לך לראות אומנים ברחובות כמו פלו רידה, ליל ווין וכו..

אבל הבנאדם שפגשתי היום בערב לא ציפיתי לפגוש..
אני יושב לי בסבבה עם החברה במועדון.. מסתובב. פתאום אני קולט אותו יושב בספת הווי איי פיי..
לא אחר מאשר..

ג'אי קאטלר! !
בקיצור אני כולי המום מגמגם.. התחלתי משהו כמו
Omg jay I'm a huge fan of you cant believe that iam seeing you here..

החשפנית שישבה מימולו לא הבינה על מה אני מתלהב, ישר רצתי פתחתי את הפלא נכנסתי לגוגל הראתי לה תמונה שלו על הבמה.. הוא היה חצי נבוך ורק הוסיף זה היה באלפיים ושמונה..
אמרתי לו ג'אי כל מה שאני רוצה בבקשה זה לקבל תמונה בחוץ מכיוון שאסור לצלם בפנים..
טוב עובר חצי שעה שעה אני רואה הוא לא בכיוון של לצאת.. מתקרב לווי. איי.פי רואה אותו מחרמן איזו חשפנית..
פתאום ניגש אליי חבר שלו שבא לבלות איתו ואומר בפשטות, אם אני אתפוס אותך מצלם אני אשבור לך את העצמות..

אני יושב חושב אומר לעצמי כמה אני אוכל למכור את התמונה הזאת כאשר יושבת עליו..

בשורה תחתונה הגיעה השעה 4 בבוקר הוא לקח את החשפנית לפרייוט רום.. לפריווט רום לזיין אותה.. ואני נשארתי בלי כלום.. כאשר הוא אמר לי אין בעיה לקחת תמונה..
אז כן חזרתי הבית קצת מבואס והייתי חייב לשתף אתכם שג'אי קאטלר ברגע האמת לא שם זין על חובביו רק אם זה מול עיניי המצלמות..

ועדות משהו.. גדול כמו בוידאו ובתמונות הוא כבר לא.. ונראה שהגוף שלו כבר מאוד עייף..

בקיצור ג'אי לא האמנתי שראיתי אותך בלייב הערב במועדון די.גי בצפון מיאמי.. לך תיזדיין אני הולך לחפש את לסקוב! :-)
Jack4D מנותק   הגב עם ציטוט