צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-08-12, 01:33   #5
yishai
חבר פעיל

הסמל האישי שלyishai

כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
שלח הודעה דרך ICQ אל yishai

ציטוט:
פורסם במקור על ידי saharkazes צפה בהודעה
טוב אני קצת בהלם שיש לך תעודת מדריך ואתה לא יודע אילו שרירים עובדים בדדליפט.
זה תלוי- מתאמנים מתחילים בדרך כלל ירגישו את הזוקפי גב יום-יומיים למחרת האימון, (למרות שזוקפי גב לא אגוניסט בדדליפט מכיוון שאין תנועה בעמוד השדרה, דבר שאני מניח שאתה כבר יודע)
אמנם מתאמנים מתקדמים יותר שיש להם את הגמישות המספקת למתוח במתיחה מלאה את ההאמסטרינגס בדדליפט, ירגישו גם את ההאמסטרינגס יום-יומיים לאחר האימון.

בעיה כמו שציינת בסקוואט גם נובעת לרוב מחוסר גמישות בהאמסטרינגס.
2 אפשרויות: לטווח הקצר - או שתרד עד כמה שאתה יכול בסקוואט חופשי ותדאג שלא יהיה לך ppt בגב, או שתעבוד זמנית על סקוואט בסמית' משין שלא מצריך גמישות בהאמסטרינגס.
לטווח הארוך - תעבוד על גמישות של ההאמסטרינגס!!!!
לגבי בעיות שיווי משקל - תנסה לעשות סקוואטים על רגל אחת בכל פעם או שתעשה סקוואטים על בוסו, זה כבר יסדר את זה.

שאלה-איפה עשית קורס?
תודה על העזרה,אני מתאר לעצמי שזה בעיה של שיווי משקל מאשר הגמישות כי ישלי גמישות מצויינת.
עשיתי בוינגייט,ואני ידעתי שזוקפי גב והאמסטרינג פועלים על דדליפט פשוט זה היה נראה לי קצת מוזר לתאר את הכאב שאחרי הדדליפט כי כאילו כאב בגב התחתון יוצא שלפעמים זה כאב שלילי של פעולה לא נכונה ומצד אחד זה תרגיל שעובד על החלק הזה,חלאס לתפוס אותי על קטנות כאלה אני עוסק בזה מגיל 14 ואני מבין בתחום ,סתם יצאתי קצת מנוסח לא ברור וזה הוציא אותי לא טוב .
בכל מקרה,תודה.
משקל:81
אחוז שומן:15
חיטוב =]

מי שאוכל לבד,מת לבד=Fail
מי שאוכל לבד,אוכל יותר!
yishai מנותק   הגב עם ציטוט