18-07-12, 14:32
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי JaSoN.B
אתה כל הזמן מטיף פה לאנשים על לתת כבוד לאנשים אחרים, במיוחד לבילדרים אחרים.
אם היו אומרים לי שאתה כותב לעיתון לא הייתי מאמין עם תגובה כזאת.
עם כל הכבוד למה שאתה עושה בפורום ובעולם הבודיבילדינג אין לך שום זכות להעביר ביקורת שכזאת על מישהו אחר, יש דרך להגיד הכל. אין שום קשר בין זה שהוא לא יהודי לזה שלוסקוב יותר טוב ממנו, גם לוסקוב לא יהודי( ניראה לי) אז למה לוסקוב לא ניקרא ״גוי״?
ואני לא איזה מלקק תחת של לורנזו אבל אתה באמת שמגזים עם ״ההארדקוריות״ שלך לבודיבילדינג, אפילו ג׳יי קאטלר לא בא ביציאות של ״אם הוא לא עלה על במה אז הוא לא שווה כלום״.
|
זכותך לחשוב מה שאתה רוצה וזכותי לחשוב מה שאני רוצה.
זכותך גם לא לאהוב את הסגנון שאני מכתיב פה, על כל אחד שחושב כמוך אני אביא לך אלף שחושבים הפוך, אבל גם זה בסדר.
אותי מרגיז שמתלהבים ממישהו שהוא בכלל לא בענף, בעוד שמתחרים ישראלים בני גילו, טובים ממנו באלף דרגות - לא זוכים לשמץ מאותה הערכה, ואני מבקש להעמיד דברים בפרופורציות, זה הכל.
לסקוב זה משהו אחר כי הוא ספורטאי מטורף, ויש מקום להעריך אותו, להעלות תמונות שלו, לדון בהתקדמות שלו: הוא מדהים.
רק תפרידו בין יחסי ציבור לעולם האמיתי כי בעולם האמיתי הבחור האיטלקי ההוא לא שווה שום דבר כמפתח גוף, בשום קנה מידה.
DaSpider אני מבין שאתה מנסה להרגיז אותי עם ההערה המטומטמת שלך, אז תקשיב טוב, עוד פעם אחת כזאת - יודע מה? חצי פעם - ולא תכתוב פה יותר בחיים שלך.
אני לא צריך להצטדק מולך, אתה לא שווה את זה כי מי אתה בכלל קיבינימט?
בקיצור, דיר בלאק.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
נערך לאחרונה על ידי ניגרי ענק, 18-07-12 בשעה 15:58.
|
|
|