ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
כמו שאנחנו רוצים פה מדינה עם רוב יהודי וזהות יהודית, ככה גם למדינות אחרות יש זכות להגיע לכך אם זה מה שהן רוצות ואם יש רוב לרעיון הזה במדינה. מה שקובע לגיטמציה לתהליכים מסויימים זה הסכמת העם.
מכיון שמדינת ישראל מוגדרת כמדינת היהודים ולא מדינת כלל אזרחיה, על איזה פתרון אתה מציע לטיפול בבעיה הערבית על מנת שכאשר נגיע למצב שבו חצי מהאוכלוסיה ערבית לא נאבד את הכוח הפוליטי שלנו במדינה? אתה מבין שבדמוקרטיה המדנדטים בכנסת נקבעים על פי הצבעות נכון? מה לדעתך יקרה כאשר מכל ל-50 אחוז מהקולות יהיו למפלגות ערביות?
|
אבל אתה צריך להבין שיש דברים שאי אפשר לעשות. נראה לך הגיוני פתאום שיקחו אותך מהבית מכל הרכוש שלך ויעיפו אותך לאיזה כפר? יש דרכים אחרות לטפל בדברים כאלה וגזענות זה ממש ממש לא הדרך. יש זכויות האזרח לערבים האלה ומי אתה שתבוא ותקח להם אותם?