אז ככה, קודם כל תדאג לדעת בדיוק מה יש לך בכל מאכל שאתה אוכל כי לפי מה שרשמת סלמון 150 או 200 חזה עוף או 3 חלבוני ביצה זה בכלל לא אותו דבר... קודם כל חזה עוף 200 זה בסביבות ה40 גרם חלבון סלמון סביבות ה33-35 ו3 חלבוני ביצה זה בד"כ יצא לך 10.5 גרם חלבון... אז קח בחשבון.
ואגב בארוחה שלך לאחר האימון תוריד את השומן זה מעכב את הספיגת חלבון (אלא אם כן התכוונת לארוחה שאחרי השייק).
בכל אופן, תוציא את החלב מהתפריט, לא שווה את הקלוריות ביחס לחלבון שיש בו.
ותקשיב, אתה חייב אבל חייב לעלות קלוריות ובמיוחד לעלות חלבון אתה בקושי אוכל חלבון + אתה עושה יותר מדי אירובי... אתה לא תתקדם לשום מקום הגוף שלך נכנס לסטרס.
תקשיב עוד משהו חשוב, תחתוך ת'פחמימות שלך בערב משעה מסוימת תאכל רק ירקות חלבון ושומנים.
ובלפני השינה תאכל גביע שלם לפחות של קוטג' 3% לא 3 כפות. תוסיף לזה איזה 5 6 שקדים טבעיים.
בכללי חוץ מהקוטג' לפני השינה הייתי מציע לך להסתמך יותר על מקורות כמו בשרים ודגים ופחות מוצרי חלב... למשל חזה עוף, דג אמנון, סלמון טונה במים וכו'...
שמע אתה חייב לדעתי למקד את התפריט שלך בעיקר בחלבון (לפחות 2 גרם לקילו( זה אומר לפחות 140 גרם חלבון ואתה בקושי מגיע ל100... קודם תדאג לצרוך מספיק חלבון רזה.
תדאג גם לאכול מספיק פחמימה אבל עדיין לא להשתגע אלא להמעיט בפחמימות אבל לדעתי עדיין אתה צריך לאכול יותר ממה שאתה אוכל כרגע... תתרכז כרגע בלאכול מעט שומנים ופחמימות גם מעט אבל לא פחות מדי..
מדי שבוע תוריד את הפחמימות כל פעם קצת עד שתגיע למצב ממש דל פחמימה שבו תצטרך לעלות את כמות השומנים האיכותיים (אבוקדו, אגוזי מלך טחינה גולמית וכו'..)
תוסיף עוד המון ירקות (בעיקר ירוקים - מלאים בסיבים!)
וגם תנסה לאכול יותר... ואני מתכוון ליותר ארוחות, תאכל כל 3-4 שעות והמטאבוליזם שלך כבר ירוץ מהר יותר.
לגבי האימונים האירוביים אתה חייב אבל חייב להוריד עצימות!
לדעתי תתחיל לעלות קלוריות ולהוריד ל3-4 פעמים אירובי ולאט לאט תתחיל להוריד מחדש את התפריט שלך ולעלות אירובי.
שמע אתה עבדת בתפריט עם מינוס קלורי נמוך מדי (שלא נדבר על זה שלא צרכת מספיק חלבון וכו')
אתה גם העמסת אירובי... תוריד הילוך עם האירובי תעלה קלוריות ובמיוחד חלבון ואני בטוח ב100% שאתה תתקדם! בהצלחה!