צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-05-12, 11:05   #70
nadavmoore
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
איזה קוקסינל שחי בסרט ,מעניין מה יותר חשוב בעולם הזה,להיות עם גוף בן או להיות שמן חזק אממממ מעניין.אל תזיין תשכל רק בגלל שאתה דומה לזין יא מעפאן.מישהו אמר לך משהו על הספורט שאתה עושה?אתה טוב במה שאתה עושה?כל הכבוד,אל תעשה השוואות ותזלזל באנשים אחרים תעשה טובה.ואם כבר אתה עושה השוואות אז להראות טוב עם גוף סוף הדרך משיג לך יותר כוס מכל הספורט התחרותי עלקקק שאתה עושה.ובכלל השוואות לשמנים חזקים מה זה יתן לך בוא תגיד לי?אחרי שאתה מחזיר תמוט למקום שלו והולך לבית מה נשאר לך?זין בתחת,שאתה מסתובב ברחוב כל אחד שיראה אותך לא יחשוב בכלל שדרכת בחדר כושר בחיים שלך,שלא לדבר על בחורות שלא סובלות מגודלים שמנים,ואני מדבר בכללי לא עליך כי אני לא יודע איך אתה נראה וגם לא מעניין לי תביצה,רק אל תעשה השוואות מפגרות ואל תתחיל לעלות תמונות של כוסיות עכשיו בשביל לנסות להוכיח משהו תעשה טובה,אם יש לך טיפת שכל תבין תדברים.טוב לך במה שאתה עושה סחטיין,חלאס עם ההשוואות האלה,וכמו שאתה רואה יצאת טמבל שניסיתי להשוות בכלל.
אני לא אביא תמונות של בחורות ושלי כדי לא לסתום לך את הפה שוב, יותר מזה לא הבנתי כלום ממה שניסית להגיד בכל ההודעה הארוכה שלך אז אם אין לך בגרות בלשון אל תפנה אלי בכלל ועד שתשלים את הבגרות בלשון אני אביא לך תמונה אחת שתעשה עליה ביד קצת, כי הבנתי שזה מה שעושה לך את זה.

אגב הוא חבר, אז אם אתה רוצה חתימה או משהו תגיד לי אני אשיג לך. יום טוב ילדון
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט