ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug
איזה קוקסינל שחי בסרט     ,מעניין מה יותר חשוב בעולם הזה,להיות עם גוף בן     או להיות שמן חזק אממממ מעניין.אל תזיין תשכל רק בגלל שאתה דומה לזין יא מעפאן.מישהו אמר לך משהו על הספורט שאתה עושה?אתה טוב במה שאתה עושה?כל הכבוד,אל תעשה השוואות ותזלזל באנשים אחרים תעשה טובה.ואם כבר אתה עושה השוואות אז להראות טוב עם גוף סוף הדרך משיג לך יותר כוס מכל הספורט התחרותי עלקקק שאתה עושה.ובכלל השוואות לשמנים חזקים מה זה יתן לך בוא תגיד לי?אחרי שאתה מחזיר תמוט למקום שלו והולך לבית מה נשאר לך?זין בתחת,שאתה מסתובב ברחוב כל אחד שיראה אותך לא יחשוב בכלל שדרכת בחדר כושר בחיים שלך,שלא לדבר על בחורות שלא סובלות מגודלים שמנים,ואני מדבר בכללי לא עליך כי אני לא יודע איך אתה נראה וגם לא מעניין לי תביצה,רק אל תעשה השוואות מפגרות ואל תתחיל לעלות תמונות של כוסיות עכשיו בשביל לנסות להוכיח משהו תעשה טובה,אם יש לך טיפת שכל תבין תדברים.טוב לך במה שאתה עושה סחטיין,חלאס עם ההשוואות האלה,וכמו שאתה רואה יצאת טמבל שניסיתי להשוות בכלל.
|
מצד שני תחשוב על תסריט כזה - בחור שכולם רואים ויודעים שהוא חורש על חדר הכושר ועל התוספים ואז בא איזה שמנצ'יק לא מרתיע במיוחד במראה והשרירי מקבל ממנו מכות רצח. מה נשאר לשרירי חוץ מהאגו המעוך שלו? זה שכמה גברים אמרו לו שהוא "יפה"?