ציטוט:
פורסם במקור על ידי pOOnch
שלום,
בתקופה האחרונה (13 שבועות),עשיתי את הדיאטת "כאסח" של לייל מקדונלד שמוצגת בפורטל,ירדתי יפה מאוד (שקלתי 100 קילו,וכרגע 77)...
אך לצערי הפסקתי לרדת וכבר שבועיים אני עומד על 77,ולכן הבנתי שאני צריך שינוי על מנת להמשיך במומנטום ירידת המשקל...רציתי לשאול אותכם מה אתם חושבים לגביי ההמשך,איזה תפריט או תכנית להתחיל על מנת להגיע ליעדים שלי....
אגב היעד שלי הוא 70 קילוגרם עם בערך 12-14 אחוזי שומן,כמובן שעדיף כמה שפחות אבל אני ריאלי....
תודה לעוזרים
|
כל הכבוד לך דבר ראשון עברת שינוי דרך חיים!
אני אישית ירדתי מ-92 ל74, עכשיו 81 על 12% בערך.
דייטה קשה וכבוד שעמדת בה.
הגוף שלך מתרגל למה שאתה נותן לו, אם הזמן הגוף מתרגל לכמות האוכל שהוא מקבל וזה בעצם נהיה הBMR החדש שלך.
אם עשית את הדייטה הקטוגנית שלו לפי הספר מה שנקרא הייתי קודם כל מנסה לשכם את חילוף החומרים שלך. דייטות דלות פחמימה\עשירות שומן פוגעות בתפקוד של ההורמונים שלך כמו אינסולין וIGF1, הפתרון לזה פשוט להתחיל לאכול הרבה יותר ואז בעצם להוריד או בהדרגה או לעשות סייקלים של אוכל.
http://drsquat.com/content/knowledge-base/zigzag-diet
למשל אם הBMR שלך 2000, תאכל 2200 2300 כל השבוע וסופי שבוע תוריד ל-1800 ליום יומיים.
אם עשית הרבה אירובי-הגוף שלך מתרגל לזה גם כן בגלל זה צריך תמיד לעלות את הקושי\זמן.
הפתרון פה יהיה לא להוריד את האירובי במכה אלא לצמצם אותו ל-2 3 פעמיים בשבוע למשך שבועיים שלושה ואז לעלות עוד פעם את כמות האירובי בשבוע.
פתרון נוסף יהיה פשוט לשנות תוכנית אימונים לתוכנית בעל AFTERBURN יותר גדול כלומר תוכנית סיבולת שמעלה דופק- יכול להיות CROSSFIT,אימוני ווסט,אימוני משקל גוף או אימוני משקולות עם דקה מנוחה.
אשמח לענות על כל שאלה אם יש לך בנושא.