ציטוט:
פורסם במקור על ידי nesiha
הכי כיף להיות עם מאגרי גליקוגן מרוכנים
חולשה? הכל בראש תחליט שאתה חזק - אתה תהיה חזק
דיכאון? זה רק בגלל חברות המזון שהרגילו אותך ושכנעו אותך שאתה שאתה זקוק לפחמימות. זה נטו פסיכולוגי.
יקר? שוב, זה בגלל חברות המזון שמוזלים את הפחמימות ומייקרים את החלבון.
כואב? עניין של אופי. יש מי שזה עושה לו טוב, אמנם קשה לעמוד בזה לאורך זמן. אך התחושת סיפוק שעשית משהו קשה והצלחת לעמוד בו והוכחת לעצמך שאתה יכול, שווה את זה.
לגבי 0 גרם פחמימה, אם במפעלים האלה שלהם הם לא היו מוסיפים סוכר לכל דבר אכיל, יש סיכוי שדיאטה כזאת הייתה מצליחה.
|
דייטה קטוגנית נחשבת כאשר הגוף מגיע למצב שהוא מוציא גופים קטוניים מהגוף דייטה כזו מתרחשת גם אם אתה אוכל 50 גרם. וכתכנית אפשר לאכול 0 גרם פחמימה:ביצים,בשר,דגים והרבה.
לפי טון הדיבור שלך רואים שלא ניסית ואם כן אז ברכותיי אתה בין המיעוט שחוסר ויטמינים,חוסר גלוקוזה לא עושה להם כלום. Anabolic diet,metabolic diet,ketogenic diet הם על אותם עקרונות ואם תנסה אותם עד הסוף כלומר מינימום 3 שבועות-חודשיים תגיד איך שרדת והאם פיתחת איזה vitamin defecit..
ולא, לא מוסיפים סוכר לטונה,לביצים,לשמן זית,לאגוזים דלי פחמימה. אני חשבתי כמוך אבל אחרי שניסיתי כמה דייטות קטוגניות אני יכול להגיד בבירור שלא שווה לאכוף אותם 100 אחוז- אפשר לנסות לתקופה אבל לחיות עם דייטה כזו.. אתה צריך מולטיויטמין,הרבההה אומגה3 להורדת ldl(שאתה משיג מכמויות מטורפות של שומן רווי),כוח רצון. ובכלל בתקופה שעשיתי את הדייטות האלה ירדתי בהקפים בצורה משמעותית(פחמימות אוגרים מים\גליקוגן מרוכן) מ-41 ל-37. אז תחליט אתה אם שווה את זה, אני ירדתי בכל מקרה פי 1.5 יותר מאשר אם הייתי על סייקל רגיל של חיטוב.
חוץ שבהתחלה יש את הסכנה שהגוף יהיה במצב קטבולי תמידי בכלל שהוא לא מקבל דבר כו בסיסי :פחמימה.
הורמוני גדילה תלוים בצורה ישירה עם IGF1 INSULIN GROWTH FACTOR 1,INSULIN. אתה בעצם משיג רק GH וTOSTESTERONE מהאוכל. שומן מוריד אינסולין ולא מעלה אותו ודייטה 60 אחוז שומן.. זה הרבה שומן ובהתחלה הגוף לא ידע מאיפה אתה מביא לו רק שומן אז גם תשמין בקטנה(לא שאני טוען ששומן משמין אבל 200 גרם שומן ביום זה פי 4 ממה שממליץ הRDA ולפי ניסיוני אתה תשמין), ורק אז אחרי איזה יומיים שלושה הגוף יתחיל לנצל את השומן כמקור אנרגיה ראשי.