צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-05-12, 00:22   #9
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

ציטוט:
פורסם במקור על ידי netanel22 צפה בהודעה
שלום . אשמח לקבל עזרה פה ממישהו,

אני יורד לחדר כושר ויושב על הפדלים בערך שעה וחצי שעתיים. ומפדל בקצב לא היסטרי אבל גם לא עושה אימון קל. (ובאותו זמן לומד עם הלפטופ - בקושי מצליח למצוא זמן לחיות בגלל הלימודים)

ולאחר מכן אני עושה אימון משקולות. ומפה מגיע המוטיבציה שלי - שלאחר שאני עושה אירובי ארוך ולומד אז יש לי המון מוטיבציה למשקולות.

רציתי לשאול , איך אפשר לייעל את זה , והאם אפשרי להשאיר את זה במתכונת של אירובי ארוך ולאחר מכן משקולות. אני מוכן לעשות הכל כדי להשאיר את זה במתכונת הזאת אפילו להביא לחד"כ אוכל, לסיים אירובי לאכול ולעשות משקולות..

אשמח לקבל ממכם ייעוץ.

בתודה
נתנאל
אלא אם כן אתה שמן מאוד, אין סיבה לעשות שעה וחצי אירובי ואז אימון משקולות, זה פשוט יותר מדי, תמתן את האירובי שלך ל45 דקות ככה שאולי תוכל לעשות משהו באימון משקולות(את ה400 קלוריות האחרות, תקצץ מהתפריט תזונה שלך, זה יותר יעיל)

תזכור שאסור להיות בגרעון קלורי גבוה מאוד, אם אתה מכניס 1300 קלוריות ביום ושורף 3500 לדוג', אתה דופק את עצמך כמעט מכל בחינה אפשרית, דברים כאלה לא אמורים להימשך יותר מ3-4 ימים(יש הרס רקמות פנימיות, חילוף חומרים מאט עם כל מה שכלול בזה ועוד דברים טובים)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nesiha צפה בהודעה
בני אדם יכולים לחיות בלי פחמימות הגוף מייצר גליקוגן מחלבון ושומן
מבחינת שרידות זה נכון, אבל בני אדם יכולים גם לשרוד מלאכול רק דברים מהצומח עם חלבון בערך תזונתי נמוך, השאלה היא מה איכות החיים ועל מה מוותרים.

המערכות שכן צריכות פחמימות בצורה קריטית(דהיינו המוח והcns-מערכת עצבים מרכזית) צריכים 40-60 גר' פחמימה לתפקוד תקין(משתנה עפ"י משקל/מין וכו')
חיטוב דל פחמימה קיצוני(דהיינו עם ירק-שניים וחלבון נטו) יפגע בcns ובגיוס יחידות מוטוריות באימוני כוח, וישפיע דרסטית על הקואורדינציה והתזמון בתרגילים מורכבים ותנועות חשובות.
כל הבולשיט של המוח ומצבי רוח וכל זה אני אשאיר למי שמבין בזה משהו/חווה את זה לספר.

בכללי צריך להבין גם שפחמימה היא מקור אנרגיה זמין הרבה יותר באימונים גם לשרירים בנוסף על כל מה שאמרנו, אז גם בחיטוב אני לא רואה סיבה לא להכניס 100-120 גרם פחמימה ליום, לקצץ קצת בשומן ולהוסיף אירובי.

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט