צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-04-12, 15:37   #9
entranz
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלentranz

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

שמע לדעתי תוסיף פחמימות ועדיף שתחליף ת'פיתה למקורות כמו אורז בטטה שיבולת שועל וכו' אם אתה יכול ואם כבר פיתה אז מחיטה מלאה...
במיוחד בבוקר כדאי לך להוסיף פחמימות, בבוקר תעמיס יחסית לארוחות אחרות זה חשוב שתהיה לך ארוחה עשירה יותר בקלוריות... אחרי שישנת בלילה (סוג של צמת) לאכול יוגורט? זה לא מספיק בכלל... אם אין לך גם איך לאכול שם ארוחת בוקר נורמלית פשוט תשתה שייק....תכניס שיבולת שועל ותאכל איזה פרי ואתה מסודר לבוקר.
אגב sgenkoro לא ציינת שתלוי ביוגורט, אני אישית הייתי אוכל את היוגורטים הגדולים (11 גרם חלבון לאחד)
ואגב ב3 ביצים יש 21 גרם חלבון, אם זה xl זה יכול להגיע ל24 גם לא יותר מזה... וגם בטונה יש גג 25-26 ובצהריים אני לא יודע כמה אתה בדיוק אוכל אבל אני מניח שמהבשר שאתה אוכל אתה מקבל לפחות בין 30 ל40 גרם חלבון אולי בכמה גרמים יותר...
שמע עצה שלי, תאכל טיפה יותר פחמימה (עדיף ממקורות יותר איכותיים מאשר פיתה).
אני אישית חולה בצקים (מי לא? אבל תמיד עדיף לאכול בטטה או אורז מלא או פחמימות מורכבות אחרות... (אני מניח שאתה אוכל פיתה רגילה) מקסימום תעבור לפיתה מלאה או ללחם מלא.
ואגב אתה מגיע אולי לאיזה 100 גרם חלבון אולי טיפה יותר אז תוסיף חלבון, וגם שומן חסר לך קצת...
הייתי מוסיף כמה אגוזים או שקדים עם הקוטג' שלפני השינה. אני לא יודע כמה שמן יש לך בארוחות בדיוק אבל לפי מה שזה נראה הייתי מוסיף קצת שומן.
בקיצור, קודם כל תוסיף עוד לפחות 30-40 גרם חלבון ותוסיף עוד קצת פחמימות איכותיות וקצת שומן (לא ציינת איך האוכל עם שמן או לא וכו'..) אז תראה אם אתה אוכל בעקרון אוכל נקי יחסית אתה יכול להוסיף גם קצת שומן זה יעזור.
ובלי קשר לדעתי תנסה לדחוף עוד איזה אימון אחד 2 זה בסדר אבל אפשר להשיג תוצאות טובות יותר אם תוסיף לפחות עוד אימון או 2
entranz מנותק   הגב עם ציטוט