צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-04-12, 13:17   #12
Lеon
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Feb 2011
הודעות: 242
גיל:: 20
חדר כושר: Your R your Own Gym
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי muscles צפה בהודעה
מאיפה אני יכול לקנות הטוסטורון והדיבול וכמה יעלו לי ואני לא מעניין אותי כמה המשקל שלי יהיה אני רק רוצה גב גדול כמו גב של איש הייה פעם פה שמו tima
אתה יכול לעלות את הטוסטסטרון בגוף באופן טבעי: בעזרת שינה\אוכל אנאבולי (חלב,בשר אדום- בעצם כל דבר בעל שומן רווי), אירובי יומי,המנעות משתיית אלכוהול,שתיית מים קבועה,תה ירוק ובעצם כל דבר שמאיץ חילוף חומרים בעקיפין משפיע גם על ההורמונים בגוף.
או שאתה יכול לחפש קיצורי דרך- ובדרך אולי להפסיק להיות גבר(הגוף שלך יפסיק ליצור טוסטסטרון),לקבל דיכאון,או להיות מ-5% החסרי מזל שמקבלים מזה גם ROID RAGE.
אם אתה רוצה גב גדול תעשה מתח עם משקל ותאכל הרבה- עבד בשבילי, הנה תמונה מעכשיו ואני לא מתאמן משקולות אלא אימוני גוף ואני אחרי פציעה של חודש אז פחות מרשים:
http://www.freeimagehosting.net/4am66
וככה לפני שנתיים וחצי ככה:
http://www.freeimagehosting.net/dhi5b
אצלי הגב לא קטן בכלל ורק בעזרת מתח השגתי גב כזה,אל תחפש קיצורי דרך זה עולה בבריאות, וואלה לפעמיים זה יותר מדי (ואני אוהב בודיבילדינג):
http://3.bp.blogspot.com/_AxKqhPJPCU...ck-muscles.jpg

קריאטין,אבקת חלבון(רק בשביל זמינות) ואולי איזה סופרפוד (אוכל בעל הרבה היתרונות ויטמינים וכו כמו ציה או גרעיני פשתן או דלעת),להפסיק לשתות רעל כמו רדבול,בלו,אלכוהול ולמתן עם הסיגריות זה הצד הבא והאחרון אלא אם אתה רוצה לעסוק בבודיבילדינג מקצועי\סטרונגמן\פוארליפטינג.
לרוב אנשים מתחילים לקחת דברים כשהם הגיעו לשיא הגדילה שלהם בגיל 30+ ,יש להם ילדים והם יודעים את התוצאות של המעשים שלהם.
Lеon מנותק