צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-04-12, 23:47   #2
Lеon
חבר פעיל

חדר כושר: Your R your Own Gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי newbee צפה בהודעה
שלום,
קראתי מאמרים, חישבתי את כל הנתונים, השוואתי תפריטים אבל עדיין אני לא בטוח שאני עושה את הדברים נכון מבחינת כמויות של שומנים/פחממות/חלבונים וקלוריות ורציתי לקבל חוות דעת מה דעתכם.
היום אני 16% שומן (לפי מכשיר בחדר כושר) והמטרה לרדת לסביבות ה-10%. אני מתאמן כל השבוע: A, אירובי, b, אירובי, a אירובי, b.

נתונים:
גיל 33
גובה 168
משקל 65
bmr 1540 (לפי המכשיר)
rmr 1848 (לפי המכשיר)

בכל יום (אימון אירובי או משקולות) אני צורך 1650 קלוריות:
125גר חלבון
150גר פחממות
60גר שומן

*אני צורך בין השאר: אבקת חלבון, מולטי ויטמין, שמן דגים תה ירוק. ומקפיד על אוכל בריא ללא סוכר שומנים טובים ופחממות מרוכבות.

בכדי להגיע לתוצאות מהר יותר אני רוצה לפצל את התפריט לשני תפריטים אירובי/משקולות.
אני אשמח לקבל הצעות לכמות קלוריות וחלוקה לשומנים/פחממות/חלבונים, רק אם אפשר במדוייק ולא בתחומים כי זה סתם רק מבלבל אותי עוד יותר
תודה
1650 ? מה אתה ילדה? שואף להיות אנורקס? בכל משרדי הבריאות בעולם לא מומלץ לגבר לאכול פחות מ-1800 ואם אתה עושה כושר על בסיס קבוע: קלוריות זה לא מה שיקבע אם תירד ל 10% או לא אלא חילוף חומרים מהיר שאותו אתה משיג בעזרת אוכל נתון,טימינג של אוכל,שינה טובה,אירובי ואנאירובי קבוע.
הייתי יושב של 200+ כלומר מינימום 2000, אם אתה רוצה להסתכן ואולי לרדת מסת שריר תמשיך לאכול 1600 ואני בטוח שההתקדמות שלך תהיה פחות מאשר אם תתאמן טוב ותאכל טוב.
אוכל שמעלה חילוף חומרים: קפה,תה ירוק,חריף,תבלינים.
לאירובי יש afterburn שאתה שורף גם 24 שעות אחרי האירובי.
לאנאירובי יש אפקט מטבולי על הגוף,שרירים פעילים מבחינה מטבולית וצריכים אוכל כדי להתקיים.
אל תתעסק עם תפריטים אם לא בא לך להתבלבל: קודם תאכל כמו שצריך אחרי זה תחסה חורים בתפריט. הייתי ממליץ את הספר של will brink bodybuilding revealed ושל טום ונוטו burn the fat feed the muscle .
(תחפש בגוגל עם pdf אחרי השם).
Lеon מנותק   הגב עם ציטוט