ציטוט:
פורסם במקור על ידי smokingsnake
לא ראית אותי בחיים, מאיפה אתה יודע שאני לא קרוב אליך
לעניין, אני שוקל 103 על 16-17 א"ש, גובה 1.86, להעלות תמונות שלי אני לא מעלה ולא עושה פואוזינג למצלמה, לא הקטע שלי. בכל מקרה, מדדתי היקפים בשביל שתקבל מושג.
היקף זרוע 41 ס"מ, היקף טבור 90 ס"מ, היקף כתפיים 130 ס"מ, היקף ירך 73 ס"מ.
לרדת ל10% שומן לא ארד כי אני לא מחפש את זה.
להגיע להיקף יד 45 לא אגיע כי אני לא שואף לשם ולא מתאמן בשביל זה.
לא העברתי עליך ביקורת מעולם דרך אגב, הגעת לתוצאות סבבה, כל הכבוד תמשיך להתאמן, אבל אתה לא סופרמן ויש עוד הרבה שמתאמנים שמגיעים לתוצאות, כל ההשתחצנות הזאת ו"אני גבר" ו"אני יותר סוס מכולם" לא תורמת לשום דבר, לא מבין מאיפה זה בא בכלל, תחרות מדידת זין עושים בגיל 14 לא בגיל 25
|
הרבה מתאמנים לא מעניינים אותנו,אנחנו פה מדברים על עצמנו ולא מה שקורה מסביב,אני לא רואה הרבה מתאמנים סבבה,זה תמיד אחדים,ואחדים שמגיעים למה שאני מגיע,כן אל תקבל את זה,מבחינתך כל החדר כושר מלא שרירנים ברמה נורא גבוה ממש,מי שמזריק או מתחרה מקצועי לא מעניין אותי,אני מסתכל על טבעיים ולא בא להשוויץ גם אין מה לעשות שעושים השוואות ככה זה נראה ושבאים לך ליצנים כמו הומי שבאמת נראים גרוע ועוד פותחים את הפה אז חייב לענות בחזרה כמה שזה יראה השווצה.ואם אתה לא מעוניין לרדת ל10 אחוז שומן אז אל תעשה מזה עניין קל וכמה אנשים מסביב נראים ככה,כי היקף ידיים 45 על 10 אחוז שומן במשקל שלי וטבעי זה נדיר,נקודה.