צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-04-12, 00:56   #91
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
חשבתי שאתה בחור חכם טיפה,לעומת זאת נתת טענה מטומטמת.100 קילו פלוס עם קוביות ואנשים שמתחרים?מזריקים אני מאמין?כי אם כן אז אתה בא להשוות אנשים על חומרים למישהו שהוא טבעי כמוני?ובוא תראה אותי במציאות ותגיד לי אם אני מסיבי או לא,מצד אחד אני מבין אנשים כי המשקל לא נשמע הרבה,אבל אני נראה 90 קילו פלוס וכול אחד שמנחש את המשקל שלי נותן לי מעל 90.הרגליים שלי לא גדולות ורוב המסה שלי בחלק העליון,היקף 45 ידיים רוחב כתפיים מטורף וטרפזים מפלצתיים,נראה מסיבי גם במשקל הזה כמה שזה מכניס פה את כולם לשוק,ושוב ההשוואה היא על אחוזי שומן כאלה,אי אפשר להשוות בנאדם ששוקל 100 קילו גובה 1.70 אבל אחוז שומן גבוה יחסית כי זה לא דוגמה ולא השוואה,באחוז שומן נמוך משווים,כי אנחנו משווים שרירים ולא שומנים מסכים?כי אם ככה אז אני פשוט יחזיק מאנשים ששוקלים 150 קילו עם 40 אחוז שומן והיקף ידיים 70.מטורף פשוט.
לא גבר, תקרא את ההודעה שלי, לא השוותי אותך לאף אחד, אתה זה שעושה השוואות, פשוט אמרתי שבתור אחד שמתאמן עם אנשים ששוקלים יותר מ100 קילו על א"ש נמוך(כן לא טבעיים) אני לא אתרשם ממישהו ששוקל 85, כי מישהו ששוקל 85 לא גדול, פלג גוף עליון זה להתלהבות של ילדים שנכנסים למכון, בנאדם עם יד 45 ומידה 32 בג'ינס זה לא בנאדם גדול, שרירי וחטוב אולי, לא גדול(ואני לא מבין מה אתה נעלב מזה, אתה בעצמך מודה שיש לך רגליים קטנות יחסית)

יש לי קומץ חברים שמתאמנים איתי/עובדים איתי/עבדו איתי ששוקלים יותר מ100 טבעיים, אולי לא על 10% שומן אבל לא רחוק משם... וכמות די גדולה של אנשים טבעיים באזור ה90 קילו עם א"ש נמוכים- הראתי לקובה פעם תמונות שלי עם חברים(גדולים טבעיים) בכמה שיחות בmsn, אם תרצה תאמין אם לא תשאל אותו על היקפי זרועות וכל זה, אם אתה לא מאמין למילה שלו גם אתה לא חייב.

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr

נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 20-04-12 בשעה 00:59.
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט