צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-04-12, 19:47   #11
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
כרגיל אותו ויכוח עם השוואות מפגרות שאין שום קשר ביניהן...
היפרטרופי שאני אראה אחד מהליפטרים עולה 15 קילו שרובם שריר אני אשמח מאוד ד"א... (טבעי.)
אני לא מתיימר לקבוע מה יותר קשה.. אני אישית מרגיש שחיטוב הרבה יותר קשה...
אני יכול להעיד על עצמי שאני מאוד אוהב לאכול ולישון ולהתאמן כבד (שזה בעצם כל מה שצריך בשביל להגיע ל-150 בנץ' שאחד הזכיר) ואני לא רואה סיבה שלא כל אחד יעשה את זה ולא יגיע למטרה כזאת או אחרת שקשורה לכוח או לגודל (חוץ מחריגים כמובן: שיאים וכו' שכנראה מדובר בגנטיקה וכמה מזרקים..)
כמובן לאחד יקח כמה שנים ולאחר יקח פחות אבל לבסוף בן אדם שמתעסק רק בכוח יגיע ל-150 בנץ'...
לעומת זאת, אני לא חושב שכל אחד מסוגל להגיע לרמת חיטוב עם מספיק בשר עליו כדי להוציא עיינים גם לבילדרים וגם לליפטרים... יגידו מה שיגידו... להתאמן, לאכול המון זה לא קשה ומי שאוהב להתאמן ולאכול אפילו מרוויח, הדבר היחידי שימנע מבן אדם להצליח בדרך הזו זה רק ההתמדה..
לאכול מעט שזה נגד רצון טבעי של אדם ולהתאמן קשה באותו זמן (ושלא נשכח את האירובי המתיש) זה קשה.
קודם כל אני לא ליפטר -ממש לא התכנית אימון שלי דומה הרבה יותר לבודיבילדינג מאשר לליפטינג
דבר שני-כל מה שאתה אומר פה נכון אממה-הילדודס פה שאף אחד מהם לא עובר את ה75 ק"ג משקל גוף במקרה הטוב אין להם מאסת שריר שממנה אפשר להתחיל חיטוב ועדיין להיראות כמו מתאמן רציני אז למה אתה משווה ואומר שיותר קשה לחטב....אז למה לעזאזל הם לא הגיעו למשקל גוף שפוי?

ולחוכמולוג שהזכיר חומרים-כנרהא לא ראית תמונות שלי עוד כשהייתי טיבעי [+סקוואט 205 ובנץ' 130]מה שמפריך את הטענה שלך שוב

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.

נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 15-04-12 בשעה 19:52.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט