צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-04-12, 22:57   #3
Lеon
חבר פעיל

חדר כושר: Your R your Own Gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלמוג אש צפה בהודעה
אני מתאמן הרבה בחדר כושר אבל לצערי לא היה התקדמות.
לקח לי הרבה זמן להבין מה לא בסדר בתזונה שלי ....
בתקופה האחרונה התחלתי לשחות ולאכול מייד אחרי השחייה חלבון בצורה של טונה או גבינה וגרעינים שונים ...
פתאום רואים שהזרועות שלי ממש גדלו והגוף מתעצב ואפילו מאבד משקל(שזה טוב).
אני מעוניין להמשיך במגמה הזו.
לצערי אני לא אכלתי מספיק חלבון בעבר גם בגלל שאני צמחוני ולכן יש לי כמה שאלות
1) האם גרמתי נזק מסויים, ורצוי שאני יעשה בדיקות מסוימות כדי לראות אם יש לי חסרים
(בדיקת דם רגילה מראה שהכול בסדר...)
2) אני מפחד קצת לאכול טונה או בייצים על בסיס יומי האם אבקת חלבון יכולה לעזור לי בזה.משהו שלא מזיק לגוף
3) כמה ביצים מותר לאכול (אני יודע שזה נושא שנשאל הרבה פעמים אבל עד עכשיו אני רואה כתבות שוניים ואני כבר לא יודע מה נכון...)
4) ראיתי שיש אבקה של סולגר אבל היא מכילה כמות קטנה באופן משמעותי משאר האבקות שאתם מוכרים גם באותו מחיר ורציתי לדעת מהי הסיבה
תודה. וחג שמח
1) אם אתה צמחוני הדבר היחידי שאתה תוכל לפתח זו אנמיה מחוסר ויטמין b12 שנוכח רק בבשר.
בעצם אי אפשר היה להיות טבעוני עד לשנת 1860 כי היתה מקבל הרבה מחלות שקשורות לחוסר ויטמין זה. היום אפילו לחלב וליוגורטים דוחפים תוספות של ויטמין d ו a וcalcium או יותר נכון tricalcium phosphate. אז אם אתה נמנע מלאכול חלב,בשר ודגים עדיף תשלים ממולטי ויטמין(למרות שיש מחקרים שמראים שצריכת b12 כתוסף לא יעילה מספיק).
2). אם להמנע ממשהו הייתי נמנע מאבקת חלבון- הסיבה הראשונה זה תוסף תזונה ולא יכול להחליף אוכל מוצק .
ביצים תאכל כמה שאתה רוצה יש מספיק מחקרים שמוציאים שם רע לשומן רווי ולאחרונה גם מחקרים שתומכים בו בריאותיות(מעלה hdl כולסטרול טוב ושומן רווי מעלה טוסטסטרון טבעי כמו ויאגרה).
ואם תחפש תוסף חלבון נקי בלי צבע מאכל טעם וחומרים מגבישים אתה לא תמצא: לפחות כששאלתי על זה בארץ אמרו שאין אפשר להזמין מארה"ב אבל זה באמת באמת טבעי ולפעמים מגעיל, תלוי אם יש ממתיק טבעי.
3). כמה שתוכל- לפי רמת הטקסט רואים שאתה לא בחור "גדול", תשאף לכמה שיותר, יש פה משתמשים ותיקים כמו demon שאכלו 5 ביצים כמה כמה שנים.
יש הרבה מחלוקת: Scooby טוען שהשומן הוא artery clogging fat שסותם את העורקים, lalane טען שרק ביצים מחוות "נקיות", ועוד 1001 דברים שונים: כל אחד מפתח דעה של עצמו לנושא בדיוק כמו לחלב,תוספי מזון וכו.
4. תצטרך לחכות שמישהו שמבין באבקות יגיב לך, אני אישית זכיתי בsan 2.4 kg, שוקולד שוויצרי, מתמוסס לא משהו אבל טעים... ועשה אותי עצלן.
Lеon מנותק   הגב עם ציטוט