צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-03-12, 15:04   #78
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
מה זה משנה כמה אחוז שומן הם אם המטרה שלהם להרים כבד? אני אסביר לך את הבעיה דנוס הבעיה זה שלבילדרים קשה לקבל את העובדה שיש אנשים שמתאמנים במכון בלי המטרה הזאת של "מסת שריר לעומת אחוז שומן נמוך" ואז אוטומטית "מזלזלים" באנשים האלו. אבל האמת היא שברוב המקרים בילדר הוא סתם פרארי שנוסעת 60 קמ"ש וליפטר בדר"כ הוא טנק שגם חזק כמו טנק. אבל כל מה שכתבתי זאת מחשבה ילדותית ואם תלכו פעם לגו אקטיב וויצמן תראו שהבילדרים שם לוקחים עצות מהליפטרים לגבי אימונים והליפטרים מהבילדרים לגביי תזונה ויש שם כבוד בניהם. קיצר תפסיקו לזיין ת'שכל ושכל אחד יעשה מה שטוב לו במכון. חוצמזה שיש לי רק טיפ אחד לתת לכם, תבחרו אם אתם רוצים להיות בילדרים או ליפטרים כי אם לא אתה תתקעו ותראו כמו יאיר ואז אתם באמת בבעיה
קודם כל, לדעתי אחוז שומן משנה גם מבחינה בריאותית מן הסתם ובעיקר מבחינת אתגר לעצמך..
אני חושב שבן אדם שפשוט רוצה להרים כבד ולא שם לב לצורה שלו לא מציב לעצמו אתגר כלשהו..
פשוט לאכול 6000 קלוריות כל יום ולהוסיף משקל על המוט לפי תוכנית אימון מסויימת.. אין ספק שהוא יגיע למשקלים עצומים אבל פשוט לא יאתגר את עצמו בסופו של דבר ויותר מזה רק יפגע בעצמו...
כמובן שאם זה הרצון שלו אז שיהיה לו רק בהצלחה.. כל אחד ומה שהוא מחפש..
אבל לדעתי אם הוא ישלב את שני הדברים נכון הוא עדיין יוכל להיות ליפטר בדיוק כמו הבחור בתמונה כמה תגובות לפניי שעולה בכמה רמות על הרבה בילדרים...
בכל מקרה אחי יש לי הרבה כבוד לליפטרים ואני לא מזלזל באף אחד או במטרה שלו.. אני פשוט נותן את דעתי על הסיר לחץ בפורום לגבי שמן\לא שמן\בילדר\ליפטר..
ד"א חח באמת שיכולת לחשוב על דימוי טוב יותר..
denous מנותק   הגב עם ציטוט