ציטוט:
פורסם במקור על ידי noamfix
תודה אחי בדקתי כמה קלוריות אני מכניס בערך ביום מהאתר שהבאת פה וזה יוצא בסביביות ה2000... נראה לך כדאי שאקח אבקות של קלוריות? אם כן איזה? (לא מבין בזה כ"כ..)
תודה על העזרה אחי אבל אני במצב בריא לגמרי ולא נשקפת לי שום סכנת חיים ברוך ה', רופא בדק אותי ואמר שאני רזה מאוד בצורה טבעית. אני אנסה להקפיד להכניס 3000 קלוירות מינימום ביום ..
אשמח לעוד תגובות.. 
|
אתה חייב להתחיל לאכול אם אתה אוכל 2000 קלוריות (שזה הרבה מעל הbmi) סימן שהגוף שלך התרגל לכמות אוכל הזו וכדי לעלות במשקל הן מבחינת שומן או שריר אתה צריך פלוס קלורי גדול, 3000 קלוריות בלי הגזמה, תנסה שבוע להיות על 3000 (כל יום ואם יום אחד יוצא לך 2500 נגיד תשלים ביום הבא) ואם אתה לא עולה, גיינר תהיה הבחירה השניה.
למרות שאם אתה מכניס אוכל זה תמיד עדיף על פני תוספי מזון, תנסה לאכול dense food, שיש לו ערכים ולא קלוריות ריקות(סוכר לבן או חום ,חטיפים,ציפסים ושטויות דומות) אוכל כמו טחינה,חומוס,אגוזים,זרעים למינהם,עדשים,אורז וכו.
חוץ מזה אם תעלה את האוכל דרסטית ותתחיל להתאמן רציני רוב הסיכוי שתהיה לך עליה ממש חדה במשקל במסת שריר ועצם ולא כמו אצל אנשים רגילים חצי קילו עד קילו בחודש.