צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-10-05, 22:22   #30
carlos 4x4
חבר פעיל

גיל:: אמממ כל דבר החל מפיתוח גוף דרך ברייקדאנס והיפ הופ וכלה בספרות המאה ה15 ומדע בדיוני.

גל, לא התווכחתי על כלום.....
"is going to be losing maximal strength capacity " הקביעה הזאת מתקיימת באופן ודאי
"and all of the adaptations that go along with that" הקביעה הזאת לא! אין סיבה שתאבד את המרכיבים הללו! אתה לא יכול על סוג אחד של היפרטרופיה! ככה שיוצא שאם אתה עובד על 5 חזרות את מתחזק את האחר.
אני חושש שמקרה הזה לייל רשם את זה כאחד הנימוקים לתוכנית עם טווחים משולבים....שוב, נימוק לא בהכרח נכון, ואתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, אתה מוזמן גם לנסות את זה אם בא לך.

דווקא הייתי אומר שבתכונית שמקדישה תשומת לב אך ורק לטווחים 6-8 ו10-12 יש חשש הרבה יותר לאיבוד אותם מרכיבים, תלוי כל כמה זמן אתה חוזר לטווחים האחרים.

ד"א גם אני לא שולל שום גישה, להפך - אני מנסה את כולם. ניסיתי 5X5 מנסה את התוכנית של לייל והתוכנית הבאה היא HST. כל מה שאני אומר פה זה קונפליקטים שנוצרים לי בראש, שמשום מה לכם נראים ברורים.

ד"א החוקרים שציינת אלו על התאוריה של הקונפליקט הזה אבל לא הוכיחו אותו חד משמעית.
זאת בעיה שבהחלק יכולה להסתמן מבחינה תאורטית, אבל גל אני מצפה ממך להיות קצת יותר מאופק לפני שתאוריה הופכת אצלך לחוק ברזל...

ציטוט:
לא לי ולא לך יש מושג מה הולך בגופו של מתאמן על סטרואידים, ואפילו אם כן, חצי מהבודיבילדרים מתאמנים עם האגו בשמיים ולא לפי המדע.
זה נכון....אבל אלו תהליכים פזיולוגים שכמו שלא ניתן שמחר תגדל לך עוד יד לא תוכל לשבור את המערכת הפיזית, אולי לזרזז ולייעל אותה.

בודיבילדרים יש והם מתאמנים בכל השיטות ובכל הסוגים, החל מג'יי קטלר עם סטים אינסופיים ודוריאן ייטס המתומצת ביותר....אלו שיטות!
לא אמרתי בואו נתאמן כל כמו קולמן (דרך אגב אם באמת כל מה שהיית אומר נכון, הייתי מצפה שקולמן יתאמן 3 ימים בשבוע, פעמיים כל אימון, 6 סטים חזה 6 גב 3 יידים וכתפיים ומספרים דומים לרגליים.[b] זאת[b] תדירות גבוהה במושגים שלהם...) אבל בהחלט לכל אחד יש שיטה הרצויה לו, ובוודאי שזה לא כמו שאתה וגולן מציגים את זה " אם תתאמנו בתדירות יותר גבוהה זה יהיה יותר יעיל " כי זה לא בהכרח ככה....
שוב, אני לא מזלזל בשיטות האלו, אני מנסה אותם על עצמי ונהנה מהתוצאות, פשוט אני לא חושב שכולם יגיבו לזה באותה צורה.

"גם אי אפשר לומר, "הנה הם גדולים והם מבצעים ABCDEF", מהסיבה הפשוטה שהם מפוצצים בחומרים שלא דורשים מהם תכנון כלכך מדוייק של כמות סטים מנוחות וכו'..., הם תמיד יגדלו כל עוד הם אוכלים כמו פריקים ופותחים לשריר את הצורה." כן אבל לפי חוקי הברזל שאתם מציגים פה הם יגדלו יותר עם AB....
carlos 4x4 מנותק   הגב עם ציטוט