ציטוט:
פורסם במקור על ידי theyawa
מפגר להיות טבעוני בתור ספורטאי? ואללה אל תכלול ותדבר על דברים שכנירא אתה לא כלכך יודע עדיהם...
אולי להיות צמחוני וטבעוני כאשר אתה מתאמן בחדר כושר זה מפגר וכאן אני מסכים איתך לחלוטין אבל לספורטאי שמטרתו היא כושר ושיבולת לב ריאה שיא להיות צמחוני הוכח שזה יותר טוב מלהיות אוכל בשר...
אני לא בן אדם של מחקרים וזה אז אני לא יכול לתת לך עכשיו מעמר שמוכיח את זה אבל אני אומר לך מהניסיון שלי ושל עוד כמה אנשים שסובבים אותי כיום וממה שאני ראה זה נכון... ומעבר לזה עם זה לא הייה נכון אז הרבה לוחמים מקצועיים מה-ufc לא היו משתמשים בשיטות אלה...
אני לא יודע עם אתה מסתכל ומתעניין בספורט ה mma וב-ufc בפרט אבל האנשים שנחשבים ללוחמים בעלי הכושר הטוב ביותר בספוט 99% מהם טבעוניים לדוגמה - jack shilds, nick diaz (הבן אדם היחיד שעשה את שחיית אלקטרז פעמיים ברצף...) ויש עוד כמה...
אז אני לא מסכים איתך מהניסיון האישי שלי...
|
חמודי, אין פה שום קטע של ניסיון אישי, שלי שלך של יאיר ושל הבבא סאלי לצורך העניין,
גם דעתי דעתך דעתו דעתנו דעתם לא חשובה, יש מדע ועובדות.
אתה יודע מזה כושר? שאתה אומר סיבולת?
כושר מורכב ממרכיבים שונים, שחלק מהם קשורים לכוח (כוח אבסוליטי, מהירות)
יש סטנדרטים מסויימים של כוח, שכל בן אדם שמגדיר את עצמו "בכושר" אמור להגיע אליהם,
וזה בערך באופן יחסי, אבל זה גם משקלים אבסלוטיים פלוס מינוס, כי עוד פעם, רוב האנשים
שבכושר אמורים לשקול +/- אותו הדבר עם סטייה של 5-10 קילו נניח, כי אנחנו בתור
ההגדרה של הומוספיאנס ספיאנס, יש מידות וגדלים דיי דומים, ולכן המשקל האבסולטי של הכוח
המושג כתוצאה מx זמן אימונים אמור להיות יחסית דומה בהנחה שהם נעשים כמו שצריך.
בקשר לקרבות, אני הייתי עמוק מאוד בעולם הקרבות, וחד משמעית אתה מדבר שטויות,
אתה הבאת עכשיו 2 לוחמים ואת "עוד כמה" אני לא מכיר את עוד כמה, מאיזה מדינה הוא? בן כמה? הוא? הוא ביחד עם חרטא וברטה ביחד? מתאמנים באותו מקום? אני מכיר עובדות פנים שמות מספרים, בוא נראה מתוך כלל הלוחמים שנלחמים,
או נניח מתוך ה 100-200 הראשונים במרכאות, מי צמחוני מי ולא, ובאיזה עוד תוספים הוא
משתמש, ואתה תראה שאתה טועה.