ציטוט:
פורסם במקור על ידי theyawa
מפגר להיות טבעוני בתור ספורטאי? ואללה אל תכלול ותדבר על דברים שכנירא אתה לא כלכך יודע עדיהם...
אולי להיות צמחוני וטבעוני כאשר אתה מתאמן בחדר כושר זה מפגר וכאן אני מסכים איתך לחלוטין אבל לספורטאי שמטרתו היא כושר ושיבולת לב ריאה שיא להיות צמחוני הוכח שזה יותר טוב מלהיות אוכל בשר...
אני לא בן אדם של מחקרים וזה אז אני לא יכול לתת לך עכשיו מעמר שמוכיח את זה אבל אני אומר לך מהניסיון שלי ושל עוד כמה אנשים שסובבים אותי כיום וממה שאני ראה זה נכון... ומעבר לזה עם זה לא הייה נכון אז הרבה לוחמים מקצועיים מה-ufc לא היו משתמשים בשיטות אלה...
אני לא יודע עם אתה מסתכל ומתעניין בספורט ה mma וב-ufc בפרט אבל האנשים שנחשבים ללוחמים בעלי הכושר הטוב ביותר בספוט 99% מהם טבעוניים לדוגמה - jack shilds, nick diaz (הבן אדם היחיד שעשה את שחיית אלקטרז פעמיים ברצף...) ויש עוד כמה...
אז אני לא מסכים איתך מהניסיון האישי שלי...
|
קיצר הודעה שלמה של בלהבלהבלהבלהבלה
אני במקרה ספורטאי...ובמקרה איש של מחקרים
ואתה נתת פה גיבוב שטויות אז אני לא מתייחס בכלל למה שכתבת
כשתדע על מה אתה מדבר תחזור
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
 לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
|