הייתי פשוט מסדר שבבוקר יהיה יותר חלבון מאשר נגיד אחרי האימון, 200 גרם שיבולת שועל זה 130 גרם פחמימות אבל רק כוס חלב שזה 15 גרם חלבון בMAX. תוסיף את הסקופ בבוקר,מאשר אחרי האימון או שפשוט תאכל יותר מוצרי חלב בבוקר יחד עם השיבולת שועל,ובערב תוריד את המינון של הפחמימה למקורות כמו ירקות ופרות בלבד.
יש הרבה מיטוסים, כל סופר שני אומר משהו אחר, יש אפילו בודיבילדר בשנות ה70 שטען שק"ג של שריר בגוף צריך רק 16 קלוריות.
ספרות מפגרות: כל גוף שונה והגוף מתרגל למה שאתה נותן לו, פעם אכלתי 200 גרם חלבון ביום שזה פי 2.5 ממה ששקלתי ועכשיו לא אכפת לי אם אני אפילו אוכל רק 90 גרם ביום- אני גדל מזה באותה צורה.
פלוס זה לא משנה כמה חלבון אתה אוכל אחרי האימון אלא את כמות החלבון שתאכל ב X ארוחות בימים שאחרי האימון פלוס ההתאוששות שלך.
יש כאלה אומרים 30 גרם, כאלה אומרים 20 ויש כאלה שאומרים תלוי איזה חלבון אכלת עם זה קזאין ממקור חלב אז זה נספג יותר שעות אז אפשר לאכול יותר.
בתאכלס הגוף שלך לא טיפש והוא יקח מה שאתה נותן לו,אם בבוקר תאכל 70 גרם חלבון אחרי צום של 10 שעות, יותר סיכוי שהגוף שלך השתמש בו לצורך שיקום מאשר בחלבון בארוחת צוהריים אחרי שלא התאמנת יומיים.
יש הרבה פקטורים שוב: ארוחה אחרי צום משפיע יותר מאשר עוד ארוחה ביום.
ולגבי השם ברוסית זה בא מאותו משפחה אבל אני הולך לפי השם הלטיני.
http://www.livestrong.com/article/31...of-chia-seeds/
כל כפית 50 קלוריות. שזה מלאאא.
אין הרבה מחקרים, אבל יש טענות בסיסיות שאומרות ש-2 כפיות ביום מספיק לאנשים רגילים לגבי צריכת אומגה 3- אפילו שאין GUIDELINES לצריכה של אומגה 3 ביום.
ספורטאים לוקחים בדרך כלל 5 כפיות- זה יוצא 250 קלוריות שזה תוסף משביע במיוחד אל תשכח שעם ה-5 כפיות יבוא גם אומגה3 בכמות לספורטאי גם אשלגן(בננה עוזר במאזן מים בגוף),סיביים תזונתיים(יודע משביע לאורך יותר זמן,ויותר קל ללכת לשירותים) ועוד כל מיני דברים כמו חומצה פולית וברזל.
אני אוכל שחורים, יש הבדל בלבנים "לפי האינטרנט" יש יותר רכיבים שמורידים ספציפית לחץ דם.
הלבנים כביכול נמצאים בתוך הגריעינים השחורים וכדי לאכול אותם קודם מגדלים מהלבנים רק גריעינים לבנים, שהם יקרים יותר, לא בתוך לגבי טובים יותר.
יש חוסר מידע רב לגבי הRATIO בין השחורים ללבנים, מה לעשות לא שווה להשקיע מיליון דולרים במשהו שלא יביא כסף כמו שעשו מסויה ISOLATE(זרקו את זה ואז חשבו למה לזרוק אם אפשר להביא לBODYBUILDER).
מה שבטוח שיש לזה התרונות רבים וזה בטוח שווה את ה-5 גרם שומן,7.5 גרם פחמימה ואת ה-2 חלבון.
עדיף ממולטי ויטמין וכמוסות אומגה 3..