אשכול: אוכל במסה.
צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-03-12, 17:10   #8
Lеon
חבר פעיל

חדר כושר: Your R your Own Gym

יותר מדי חלבון אחרי אימון, הייתי מוסיף אותו יותר בבוקר כי כוס חלב אפילו אם זה חצי ליטר זה כולב 15 גרם חלבון וביצה זה כולה 7 גרם חלבון, במקומך הייתי מייחס לארוחת בוקר יותר חשיבות מאשר לארוחה אחרי אימון.
אם אתה לוקח את החלבון שלך לפני סוכר ענבים יש יותר סיכוי שהגוף שלך ימיר אותו לפחמימה בתהליך שנקרא GLYCOGENESIS אם אני לא טועה- אז קודם עדיף לקחת סוכר ענבים לחכות חצי שעה ואז לקחת את הסקופ.
ציה או SALVIA HISPANICA הם זרעים שמקורם מפרו,בוליביה,מקסיקו- פצצת אנרגיה גרם לגרם:
פי 6 יותר סידן מבחלב
פי 8 יותר אומגה 3 מאשר לדג סלמון
פי 1.1 יותר סיבים תזונתיים מאשר לבנפלקס
פי 3 יותר אנטיאוקסידנטים מאשר לאכמניות
פי 3 יותר ברזל מלתרד
ב-50 אחוז יותר חומצה פולית מאשר לאספרגוס
פי 15 יותר מגנזיום מאשר בברוקולי.
פי 2 אשלגן מבננה.

עצות לשיפור: תשתה הרבה מים, 2-3 ליטר ביום חצי שעה לפני כל ארוחה, אל תשתה שום דבר עם האוכל (אני עושה את זה כי אני דפוק ) זה הורס את הספיגה של החומר ויכול לגרום בעיות בעיכול.
שתה תה ירוק על פני קפה- יותר אנטיאוקסידנטים,שורף יותר קלוריות ופי כמה פחות קפאין.
תפריט טוב הייתי נשאר עליו קבוע חוץ מברנפלס שעדיף שיבולת שועל או ציה :P, ומדי יום תשנה את האגוזים שאתה אוכל כדי לקבל את הרוב הבונוסיים הבריאותיים שבאים איתם: פעם אגוזי לוז וגריעיני דלעת, פעם חמניה ומלך.
חוץ מזה תפריט בן 3ונה למישהו שמשרת: אם תשקיע ותאכל ותתאמן ככה תהיה עובדה חייה לזה שאפשר לחיות על תפריט בריא|אנאבולי בזמן שאתה משרת.

אני כמו כל אתלט מחפש איך לשפר את הישגי ואת הרגשתי הכוללת, ואם מרוועה כמו שאתה אומר לול עושה את זה, אני אוכל אותה- מעדיף זרעים שסופגים פי 12-18 מהמשקל שלהם שכוללים 20 ויטמינים,אנטיאוקסידנטים,כל אבות המזון,ESSENTIAL FATTY ACIDS מאשר לקחת תוספי מזון.
זה אוכל שמשפיע לך על לחץ הדם טוב יותר מתרופות לחץ דם- אבסורד?
היפוקרטס אמר :
Let food be thy medicine and medicine be thy food
ויהיה כך.
ושכל שאר המשתמשים פה יקחו את הטבליות,אבקות,גיינרים שלהם עם כל החומרים מגבישים,טעם ריח,חומרים משמרים ומשפחת ה E-___ שבאה ישירות מהעיבוד המפעלי של בני האדם.
Lеon מנותק   הגב עם ציטוט