Silvia Hispanica, ציה
/orum.bodybuilding./showthread.php?t=113367161&page=1
שים F לפני O, וקום אחרי הBODYBUILDING משום מה לא יכול לעלות.
אני לא סובל תנובה אני יודע איך הם עושים דברים, הטבורוג שאני קונה הוא קיבוצי בקרלברג (הכי הרבה שמצאתי בשנים האחרונות לרוב זה 9 10 12 אבל זה היחידי עם ה-14 גרם, עולה 25 שקל לקילו ואני אוכל מינימום 300 גרם).
ציה עולה 4.5-6 שקל מאה גרם, לוקחים 2-5 כפיות ביום,מוצר מאוד דחוס 50 קלוריות לכפית משהו כמו 7.5 גרם פחמימה איזה 2 גרם סיבים תזונתיים, 5 גרם שומן כולל RATIO אומגה 3 ו6 ואיזה 2 גרם חלבון, פצצת אנרגיה ובריאות- סופג כל מה שאתה נותן לו אני ברגע זה שתיתי חתי ליטר תה ירוק עם ציה,משביע ברמות.
אני לא אוהב להכנס לתפריטים מסיבה פשוטה שקשה לעקוב אחריהם אני פשוט שיניתי סגנון חיים מקצה לקצה לפני 3 שנים, לא אוכל סוכר לא מלח-ניסיתי את כל הדייטות האפשריות בשוק אז אני יודע על עצמי דברים כמו צום,דייטות דלות חלבון פחמימה ושומן, קצת קשה לשלב הכול כאשר אתה מתאמן אבל ואלה ראיתי מה מביא לתוצאות ואולי בעתיד אני אשקיע יותר בתפריט ולא כמו שאני עכשיו אוכל אשכולית ב-1 בלילה או תפוז באמצע היום ולא עושה כלום.
יוטבה חלב תמיד, הייתי אצלהם וראיתי איך הם משקיעים כך שלא יהיו זיהומים בפרות וזה בעצם מה שמונע את המוגלה.
טרה לפעמיים, למרות שבחודשיים האחרונים החרמתי את טרה, גם יקר יותר גם פחות יותר חלבון וגם מגעיל יותר מטבורוג אז בעצם טברוג אצלי העיף את הסקי,גבינה לבנה,קוטג וזה מהמדפים.
אני כרגע סטודנט, חשמלאי- הייתי צריך ללכת ללמוד תזונה אבל ואלה... בינתיים נסיים דיפלומה אחרי זה נילך לקחת איזה תואר בתזונה טבעית.
העלתי תמונה לאקונט שלי פה עם ווסט מהשבוע האחרון, ירדתי במסה איזה 2 3 קילו ועליתי בשומן אבל לא נורא עוד מעט קיץ יתן לי מוטיבציה לHIT או לאימוני גוף בדופק גבוה.
מתח עם 20 קילו עליך זה מטורף, אנשים חושבים שאני מחבל כשאני יוצר לאימון LOL, אני עכשיו 81-82 קילו ועוד 20 קילו זה חתיכת אימון היפוטרפי :P
לך לשוק שאל ציה, חפש SILVIA HISPANICA, משהו חדש בעולם המערבי וישן בעולם הקדום, השתמשו בזה רצים מקסיקנים כדי להעביר הודעות ושבט לשבט ולפני 30 שנה השתמשו כאוכל לחתולים, עד שלא גילו את הפלוסים מבחינה בריאותית לבן אדם ולספורטאי.
http://www.youtube.com/watch?v=Ma_dbXyyyRk
אם יש לך שאלות אשמח לענות