אשכול: אוכל במסה.
צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-03-12, 14:53   #4
Lеon
חבר פעיל

חדר כושר: Your R your Own Gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי TheYawa צפה בהודעה
ממש תודה על הפירוט! פשוט תענוג...!

Leao
אתה במסה הרי, נכון?
אתה יכול לרשום את התפריט שלך? מעניין לי לראות איך זה ניראה אצלך...
אני כביכול אוכל בזיגזג כי המטרה שלי מזמן כבר לא לעלות אלא לשמר את מה שיש אני בכלל קניתי עכשיו וסט 30 קילו ומתאמן Calisthenics וגם איזה 3 4 פעמיים בשבוע משקולות-שילוב ביניהם.
אוכל אני גם בזיגזג ככה זה נוח לי ואני שומר על בערך אותו אחוז שומן כבר מינימום חצי שנה.
יום העמסה נגיד שאני רעב או שאני עושה אירובי שעתיים ומתאמן:
בוקר: סיר שיבולת שועל בוקר 150-200 גרם, חצי קילו טבורוג (14חלבון ל100) וחצי ליטר תה ירוק. - 130 פחמימה בוקר,ואיזה 70 חלבון. ואני מעלה מטבוליזם בעזרת תה ירוק.

ארוחת עשר: יוגורט(10 חלבון) או עוד טבורוג (200 גרם 28 חלבון) עם פת לחם דגנים מלא (100 קלוריות 22 פחמימה). יוצא בקטנה איזה 300 400 קלוריות גג.

ארוחה לפני אימון: 4 לחם דגנים מלאים או 200 גרם אורז שואף למינימום 100 גרם פחמימה מורכבת לפני אימון לרוב (300-600 קלוריות מפחמימה) וטונה סחוטה או חזה עוף 300 גרם (מינימום 30 חלבון מקסימום -45) וליטר תה ירוק

אחרי אימון זה לאחרונה חצי ליטר-ליטר חלב או חלב סויה שעשיתי בבית לפעמיים מתוך שעמום מוסיף סקופ חלבון שקיבלתי חינם בסקר האחרון של אוניברסיטת בר אילן, שזה עוד 25~ גרם חלבון.
איזה מלבן שוקולד קטן בשביל הנשמה כולה 50 קלוריות, איזה פרי כמו אגס או תותים לאחרונה, יוגורט ואיזה פת או שתיים של לחם משתדל להגיע ל:מינימום 100 גרם פחמימה לרוב פשוטה,ולשליש מזה או חצי חלבון- שזה ממש קל בהתחשב שכל מה שאני אוכל זה מוצרי חלב,סויה ובשר.

ארוחת ערב- חצי ליטר תה ירוק עם עוד טבורוג 200 גרם או סתם כוס חלב של חצי ליטר... ואחריה חצי ליטר תה :P

אני גמיש ואני לא מרבה לאכול גאנק אני שומר בכללי על מה שאני אוכל כי אצלי דבר ראשון כמות>>>>>איכות\טעם, אז אני יכול ללעוס גבינה לבנה יבשה או סויה בלי סוכר טבעית עשויה בבית.
בגלל זה אם יש לי איזה ארוחת חג,יומולדת למישהו דבר ראשון שאני עושה: אוכל סיביים תזונתיים,שותה תה ירוק, עושה כושר לפני זה,ונמנע מאלכוהול כי הוא סוגר לך את הFAT BURNING HORMONES.
חוץ מזה אני חופשי יום אחד אני אוכל כמו STRONGMAN 4000 קלוריות ולא עושה כלום או ההפך תוחן פעילות ספורטיבית אבל מכניס את האוכל בכוח, ויום אחר אני פשוט חולה מת,סטלן לא יודע מה אין תיאבון, אוכל רק טבורוג כל היום ותה ירוק בגלונים.
ZיגZאג דייטינג :}
Lеon מנותק   הגב עם ציטוט