צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-03-12, 17:33   #1
zivkingziv1
חבר מתחיל

ברירת מחדל עזרה|בניית תפריט דיאטה+חיטוב

אהלן חבר'ה מה העניינים? מקווה שהכל אחלה.
שמעו אני חדש פה בפורום וחדש בכל העניינים האלה אני באמת לא מבין הרבה אז אם אני כותב שטויות תבינו אותי,ותעשו טובה אם יש לכם תגובות והצעות לתת לי (בתקווה שיש לכם..) נסו לדבר איתי בשפה פשוטה ולא בכל מיני מונחים ואותיות באנגלית חחח (:

אז ככה,
אני בן 17
שוקל 77 קילו
גובה 1.73 מטר

לפני ארבעה חודשים שקלתי 84 והייתי ממש עגול ובעודף משקל והחלטתי להוריד מהמשקל ולהיכנס לכושר.
הייתי אוכל כמויות מטורפות של ג'אנק פוד,חטיפים,מיצים,פחמימות וכל מה שלא בריא.. הבעיה היא שלא היה לי כוח רצון בשיט אז סתם החלטתי פשוט להוריד מהכמויות של האוכל ולחתוך לגמריי מהג'אנק פוד ולרוץ מידי פעם פה ושם איזה ריצה קטנה.. לא בניתי לי איזה תפריט מאוזן פשוט הורדתי בכמויות זה הכל..
מסתבר שזה קצת עזר והורדתי 7 קילו וכבר אני מרגיש שיפור אבל עכשיו החלטתי לקחת את זה צעד קדימה. נרשמתי למכון כושר לפני שבוע ועשיתי כבר 3 אימונים ואני עושה ריצה של 3 ק"מ 3 פעמים בשבוע.
אבל אני רוצה להוסיף לזה גם תזונה נכונה ותפריט שמתאים לי.

עוד חצי שנה אני הולך ליום סיירות בצה"ל והחלום שלי זה לעבור את זה ולהגיע ליחידה מובחרת (יש לי את כל הנתונים המתאימים חוץ מכושר טוב..) ואני רוצה בזמן הזה להוריד את הבטן,לפתח את השרירים וסוף סוף לראשונה בחיי להיכנס לכושר כמו בנאדם בריא (אני גם לא מעשן),עם דגש על חיזוק השרירים.

הייתי שמח אם תוכלו לומר לי כמה גרם חלבונים,שומן,פחמימות וכו' אני צריך לצרוך כל יום ואיך בדיוק לאכול אותם?

אגב בעיה קטנה... אני צמחוני... שלא אוכל דגים... או טונה ><"
אז קחו את זה בחשבון (:

סליחה על החפירה ותודה רבה מראש!!
zivkingziv1 מנותק   הגב עם ציטוט