ציטוט:
פורסם במקור על ידי PcGunMan
אנשים מבלבלים פה שטיות כמו לא יודע מה!!!!!
SIX PACK לא רוצה לרדת עליך אבל אתה לא מבין כלום מהחיים שלך אתה פשוט זין שכל שחושב את עצמו וזה ממש מעצבן אותי
בגלל שיש לך גנטיקה טובה אז אתה יורד על אחרים לא להתחיל להתאמן?
בגלל שאין לו מבנה התחלתי שרירי זה אומר שהוא לא יצליח להתפתח כמו שצריך?:dry:
לך תדע אולי הוא יתחיל להתאמן תוך שנה הוא היה גם יותר גדול ממך הלוואי שהיה ככה
ומה שאליאב אומר אני מסכים איתך במאה אחוז אבל מישהו פה אמר שתוכל 3 ארוחות ולא 6 טעה בגדול הוא צריך לאכול כל 3 שעות אבל לדחוף כמות קלוריות יותר נמוכה אבל לחלק את זה ל6 ארוחות!!!!!!!!!:dry:
|
כודם כל, אתה לא יורד עליי, תעביר עליי ביקורת בכיף רק אל תקלל...
עד כמה שאני יודע אתה יותר וותיק ממני פה, יש לך יותר הודעות ממני, ואתה מדבר הרבה יותר שטויות ממני..
הנה מפשט שאתה כתבת לפני מספר ימים ואני מצטט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי PcGunMan
ממליץ קראטין מונו של צ'מפיון עליתי איתו כמעט 3 קילו שריר בחודש!
ומשקלים בכלל חוגגים! ממליץ בחום
|
חחחחחחחח ממישהו שכותב דבר כזה אני מצפה למקסימום 30 הודעות בפורום, וחודשיים נסיון בתחום..
בכל אופן אני לא ירדתי על פותח הפוסט ולא תפסתי תחת בגלל הגנטיקה שלי, אני לא משחק אותה איזה אריסטוקרט עם האף למעלה כמו כמה אחדים מפה אז לך תכאל פולים..
אני חושב שזה חבל שיש אנשים שמנסים בכוח להכנס לתחום הזה של פיתוח גוף גם אם זה לא בשבילם, אתה אחד מהאנשים האלו ראיתי תמונות שלך, יש לך מבנה גוף צר והגנטיקה שלך מגבילה אותך, כמה שזה כואב אבל אני במכומך הייתי מוותר על כל העניין הזה של פיתוח גוף ומנסה למצוא לי עיסוק אחר, אם אתה רוצה אתה יכול לעשות קושר ולשמור על גוף בריא, אבל לא לעסוק בפיתוח גוף...
אז יש בכל זאת אנשים שכן מתעקשים ולא מוותרים אני פשוט אומר את דעתי, שאני לא מבין את האנשים האלו, זה כמו שאתה תרצה להיות שחקן כדורסל ויש לך אחלה דריבל ואתה מת על הספורט הזה, אבל יש רק בעייה אחת - אתה נמוח... כמה איברסונים כבר יש? כך את זה לתשומת ליבך..