23-02-12, 08:19
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי jason.b
ניגרי, עם כל הכבוד לעבודה שאתה עושה (שאתה עושה אותה בצורה מעולה אני חייב להוסיף).
אתה לא יכול להכריח אנשים להגיב בפוסט שאותך מעניין ואותם לא, ואתה גם לא יכול להיות "דיקטטור" ולהחליט בשבילנו מה אנחנו נאהב ומה אנחנו לא. יש אנשים שאותם יותר מעניין הסירטוני מוטיבציה והמגן שיניים של קאטלר, וזכותם להעלות והלגיב על הפוסטים האלו כמה שהם רוצים.
אני מבטיח לך שאם אתה תתחיל לנסות ולרסן את החומר שעולה לפורום הזה אז הוא יחזור להיות יבש ומשעמם כמו שהוא היה לפני איזה חצי שנה.
ואגב, 700 צפיות כבר לבד מראה שיש התעיינות, אני לא מבין מה יתן לך שמישהו ירשום "תודה", תפיכ(ח?)ה על הגב?
|
נשמה שלי, אני האחרון שעונה על ההגדרה של דיקטטור, באמת.
תאמין לי המשפט המיתולוגי: "אני שונא את דעתך אך מוכן למות כדי שתגיד אותה", הוא משפט שאני מזדהה איתו ב(כמעט) מאה אחוז.
אולי לא הבנתם אותי, אז אני אנסח את זה מחדש.
סך הכל ציינתי שהיה נחמד אם היו יותר תגובות, ושדעתי היא שלהגיב בפוסט של מגן שיניים ולא לעשות לפחות אותו דבר בפוסט על ספורטאי ישראלי, פוסט שאשכרה עבדו בשבילו - ותחשבו על זה שני אנשים שוחחו שעתיים, אחד מהם ישב אחר כך עוד פרק זמן כתב וערך מישהו אחר ערך את זה גרפית - זה קצת לא לעניין.
לא חייב מגילה, מספיק להגיד מילה, ויודע מה? עזבו אותי, תפרגנו לספורטאי המרואיין, הרבה יותר חשוב לי, אמיתי לגמרי.
ואני מאוד בעד סרטוני מוטיבציה, אבל להעלות סרטון מלפני 6 שנים שהיה פה 55 פעם זה סתם לא מוסיף כלום.
מקווה שאף אחד לא ייקח את זה אישית ושתשתתפו יותר.
הספורטאים הישראלים צריכים להיות לב ליבו של הפורום הזה.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|