צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-02-12, 16:28   #5
itay301
חבר פעיל

הסמל האישי שלitay301

כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yarden123 צפה בהודעה
תודה על התשובה!
אני 1.66 משקל 58 בערך 13 אחוזי שומן..
מה יותר טוב במשקולות ומוטות? זה לא פוגע בגב?
והאוכל לאכול גם לא אחרי אימון? גם ביום מנוחה לאכול כזאת כמות של חלבון?
אפשר לעשות אימון יום אחרי יום על אותם שרירים? אני צריך כבר לפי דעתך לבקש מהמאמן שם שייתן לי תכנית של ab או משהו כזה? ( אם אתה יודע על משהו יותר טוב אני ישמח להמלצה ) אני בח"כ כבר חודש וחצי
משקולות ומוטות יותר יקדמו אותך אבל צריך להזהר ולא לנסות להשוויץ ולהרים משקלים שלא מתאימים לך תעבוד לבנתיים בטווח של 10-12 חזרות לכל סט ככה והכי חשוב סובלנות זה תהליך ארוך אל תצפה לתוצאות ביום
תנסה לאכול חלבונים בכל ארוחה שלך תחלק את זה במשך כל היום גם בימי מנוחה בגלל שהגוף לא גדל באימון אלא במנוחה הוא בונה את עצמו וגדל ובשביל זה אתה צריך לאכול יותר ממה שאתה מוציא http://www.goleango.com/show_calcula...id=3&art_id=29
זה אתר לבדוק את ההוצאה הקלורית שלך כל יום ותוסיף לזה עוד 500 קלוריות ככה ואם אתה פעיל יחסית או שיש לך חילוף חומרים מהיר אז אפילו 800 או יותר תוסיף
לגבי התכנית זה לא שהמאמן שלך טמבל זה פשוט שהוא לא אמור לעקוב אחרייך רק זה לא אימון אישי תבקש ממנו שייבנה לך פיצולים AB כדי שהגוף שלך יוכל להתאושש יותר טוב מאימון לאימון
הוא יביא לך תכנית בסיסית יחסית וזה טוב תשאר איתה חודשיים שלוש ככה עד שתמצה אותה ואז תבקש שיחליף לך שוב או להריץ חיפוש בפורום ולראות תכניות שחברה פה העלו שהם כבר יותר מתקדמות
בהצלחה
itay301 מנותק   הגב עם ציטוט