חלבון + חזרה
מנהלים, אני יודע שכל שאלה פה שייכת לפורום אחר באתר אבל זה לא חכם לפתוח שלושה אשכולות.
אם זה לא מתאים לפה אני אשמח שתעבירו לאן שזה מתאים.
תודה.
אז ככה, רציתי לדעת איך זה אפשרי לסיים כל יום את הכמות חלבון שאני צריך בלי אבקות וכאלה. ( פחמימות ושומן זה לא בעיה )
נגיד ואני צריך 140 גרם חלבון ביום. איך אפשרי להגיע לדבר כזה בלי אבקות?
אני יודע שחזה עוף זה הרבה, קוטג גם, טונה וכו'. אבל לאכול אותו דבר כל יום? לא נמאס?
גם כמה אפשר לאכול טונה חזה עוף וכו'.
רציתי לשאול מה אתם עושים ( אלה שלא משתמשים באבקות ). איך אתם מסיימים את הכמות שלכם ובאיזה מאכלים אתם משתמשים.
גם שמעתי ששמן זית זה בריא וטוב. כף ביום זה טוב?
ועוד שאלה:
התאמנתי קרוב לחצי שנה - 8 חודש והתפתחתי די יפה ( לא מסה ) עכשיו ביולי שעבר נפצעתי וכל מה שעשיתי הלך קפוט כי לא שמרתי בדיוק על תזונה נכונה למרות שלא יכולתי להתאמן.
עכשיו בחודש ספטמבר חזרתי להתאמן שוב ונפצעתי שוב ( משהו אחר ). התאמנתי במשך חודשיים והתחלתי מסה. עליתי במשקלי עבודה יפה אבל נפצעתי. שוב לא שמרתי על תזונה נכונה ועליתי במשקל ובשומן.
עכשיו, רציתי לשאול מה לעשות.
השמנתי קצת ובעיקר בירך ( לא יודע למה, אני בירך משמין מהר מאשר בשאר הגוף ).
אני מעוניין להוריד את זה בריצות אבל רציתי לשאול אותכם פה מה כדי לעשות.
קחו בחשבון שאני לא יתחיל מסה מסה עכשיו כי בנוב' אני מתגייס. אבל אני רוצה להתאמן עדיין.
תכננתי לרוץ חודשיים בערך ולהוריד את כל מה שהעלתי במשך החודשיים שלא יכולתי להתאמן ואז לעשות מסה של כמה חודשים וחיטוב. כי אני גם רוצה להנות מהקיץ הזה לפני הצבא.
השאלה היא, להתחיל עכשיו מסה או קודם חיטוב ( להוריד את השומן ) ואז מסה? כי אני יודע שעושים משהו תקופה ארוכה ואז חיטוב גם כן תקופה וזה לוקח זמן.
שאלה אחרונה:
אני לא שמן בבטן ולא הייתי אבל הבטן שלי לא שטוחה ( לא מדבר על קוביות, מדבר שטוחה נטו ).
כאילו אין כרס אבל האזור של הבטן מדלדל כזה ( לא משהו רציני ). זה נובע בגלל שהאחוז שומן בגוף שלי גבוה? אם כן זה רק ריצות ואולי כפיפות בטן בכדי לשטח את האזור? ( שוב - לא קוביות! )
תודה רבה.
|