ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
תגידו לי זה מוסד ללימודי תזונה וספורט או שזה מוסד להנפקת תעודות ב5000 שקל רק שלם וקח?
לכמה דיסלקטים אפשר להביא תעודת מדריך?
זה כבר לא יאמן לאן השיאים מגיעים ביימנו , כמה שאנשים לא מבינים שום דבר בשיט ויצאו טריים מהקורסים של וינגייט , אני לא אפרט מה זה כבר נטחן בשכל הנושאים האלה אבל באמת זה כבר לא מצחיק אנשים משלמים בבריאות שלהם בגלל שטויות של מדריכים שהאלק קיבלו "תעודה מוינגייט" , אבל אין להם שום ידע אפילו לא מינימלי , אני פשוט רוצה לשמוע מהאנשים פה שאני יודע שהם עברו את הקורס הזה , למה כולם או לפחות הרוב יוצאים משם עם 0 ידע פשוט 0 , ואל תגידו לי חלק ככה וחלק ככה , 30 מדריכים אולי הכרתי בחיים שלי , 2 הבינו מהחיים שלהם והם לא למדו בוינגייט הם פשוט מתחרים בתחרויות(ולכל השאר יש "תעודה).
תודה ,
יום טו ב.
|
הרמה בוונגייט די גבוהה, יש הרבה חומר (אצלנו בקורס אני זוכר מלא התלוננו שחומר מאוד קשה והרכזת קורסים של וינגייט היתה צריכה להגיע לאחד השיעורים ולהסביר למה הרמת לימוד פה מעל בתי ספר אחרים),
אתה לומד אנטומיה, פיזיולוגיה ופיזיולוגיה של המאמץ, קניזיולוגיה, תזונה ופציעות ספורט, תורת הענף וכמובן את השלב המעשי.
בשעור תזונה המרצה אפילו בא עם קליפר והסביר אחד לאחד איך מודדים בצורה נכונה.
נכון, יש כאלה שחורשים לפני המבחנים, ועוברים אותם, ואז מגיעים לעבוד בחדר כושר ובוחרים לשכוח את כל מה שהם למדו, והדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה לבנות תוכנית 3X15 וזהו,
אז מה נעשה איתם נרביץ להם? בעיה של המכון שהוא מחזיק מדריכים סוג ז' למרות שיש תעודה מוינגייט,
אני אישית לא כזה, אני קורא מאמרים, מתעדכן במחקרים חדשים, שואל תמיד שאלות, תמיד יש מה עוד לדעת, וכל זה והכוונה שלי בכלל לא להיות מדריך אלה רק לידע אישי (אלה אם תיהיה איזה הצעה מפתה מאזור המרכז, זה דווקא יכול להיות נחמד),
בקיצור אתה יכול להיות בוגר ייל והארוורד למשפטים ועדין להיות חרא של עורך-דין, אין לך מה להאשים את המוסד תאשים את הבנאדם נקודה סוף פסוק.