צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-02-12, 19:16   #5
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

כל המטרה באימונים זה לחזק את הגוף כמערכת, משמע לחזק גם את הגידים, מפרקים, עצמות, רקמות חיבור, סחוסים וכל מה שנמצא חוץ מהשריר.
פה כדאי לומר מי שמתאמן נטו בשביל להראות שרירים בחוף טיפש, ובחיים לא יהפוך את הגוף שלו לחזק באמת, נשים לא צריכות קוביות בבטן, הן צריכות זין, גבר עם כריזמה ושתהיה לו עבודה מסודרת(=כסף)
רוב האנשים בחדר כושר מאמנים את השרירים כאילו הגוף זה בלון, יש להם גידים די חלשים ואחת לכמה חודשים הם ייפצעו(בדרך כלל בבנץ' פרס, בנץ' שיפוע חיובי, או לחיצת כתף כי שם אנשים שמים משקל, כל שאר התרגילים או במכונה או משקל קל)

אם הייתי יכול איכשהו לעבוד במקום שמלמדים בו סקוואטים, דדליפט, ותרגילי בסיס בלי לפחד שבנאדם ימות כל מי שהייתי בונה לו תכנית היה עושה סקוואט, בנץ', דדליפט, פרס, מתח ומקבילים עם משקלים שעולים כל שבוע

מבחינה ריאלית אלא אם כן אני מכיר את המתאמן או שהוא בא במיוחד כשאני עובד אני יודע שאם אני אלמד מישהו תרגיל כמו סקוואט ולא אדאג לעבוד איתו על זה הוא ייפצע/יזיק לעצמו, בגלל זה קל יותר לתת לבנאדם לעבוד על 12 חזרות במכונה, הסיכוי שייפצע הוא אפסי

הדבר הכי יעיל בשבילך זה לעשות את התרגילים עם משקלים גבוהים בטכניקה טובה ולהפוך את הגוף שלך למערכת חזקה ולא לזוג ידיים, חזה ורגליים של ציפור

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט