ציטוט:
פורסם במקור על ידי TheYawa
אז מה שיוצא זה שאתה שבוע אוכל יחסית קצת ( קק"ל ביום1800) ומתאמן במטרה לשמר מישקלים, ואז שבועיים מתאמן מסה/כוח ואוכל מלא(2500-3000 קק"ל ביום) וגדל כמו חייה?
במצב כזה גם החילוף חומרים של מזנק לשמיים ואתה נשאר באחוז שומן די נמוך יחסית לתקופת מסה.
הבנתי נכון זה הדיאטה של 21 fast mass של lee hawyward?
* מה זה דיאטה קטוגונית? תסביר לי את המושג.
* לייל מקדונלד אתה מת עליו! חח.. 
תגיד, אבל במצב שאתה אוכל 3000 קק"ל במשך יומיים כמו שאמרתה, בסופ"ש (אני לוקח בחשבון שאלו יומיים שאתה נח בהם ולא מתאמן) אז אתה לא משמין מזה סתם?
לא עדיף לעשות את העמסה היום אימון? או שעדיף לתת לגוף מנוחה ומזון ביחד כדי שבתחילת השבוע והאימונים יהייה יותר כוח?
|
כן הבנת נכון, תוכניות האימונים שלו עובדות בהתאם: בימים שאתה אוכל קצת אתה מתאמן סוג של AFTERBURNER ובימי העמסה תוכנית כח.
*דייטה קטוגנית היא דייטה בה אתה עובר מצריכת פחמימות כמקור אנרגיה לשומנים וכך נוצר KETOSIS בגוף מה שמביא עם תוכניות אימונים לריקון מאגרי הגליקוגן.
חולי אפילפסיה משתמשים בדייטה זו אך גם בודיבילדרים ודוגמנים בסייקלים של LOW CARB.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%...A0%D7%99%D7%AA
לרוב מתחילים ימי העמסה בימי מנוחה, ובשאר הימים מתחזקים: נגיד שבוע אתה על 1800 קלוריות אחרי זה סוף שבוע נגיד שבת אתה עושה העמסה של 2400 (נגיד נטרלי 2000) ואחרי זה השבוע אתה מתחזק על 2200.
זו נגיד התוכנית הכי נקיה שיכולה להיות, אתה יכול לשחק עם בערכים בהתאם ולראות איך אתה מרגיש עם זה. לי אישית דייטה קטוגנית לא התאימה ממש בגלל שהייתי מדוכא כל השבוע למרות שזה עדיין הביא לתוצאות טובות מאוד בשביל שבועיים שניסיתי (ANABOLIC DIET) שפועלת על אותו פרינציפ