צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-01-12, 11:02   #16
Lеon
חבר פעיל

חדר כושר: Your R your Own Gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי theyawa צפה בהודעה
הבנתי אותך, אנן ישתדל להוסיף עוד סלט לארוחות, פשוט אני התרגלתי לאכול כמויות יחסית קטנות בחודשים האחרונים ולא קל להעלות שוב כמויות...
תגיד לי עם אני צורך תבליות של אומגה 3 (פשוט קניתי עכשיו שייק וקיבלתי 2 קופסאות במתנה) אז כמה תבליות לקחת נגיד ביום שלא יוצא לי לאכול דג (כמוסה אחת שווה 300 מ״ג)?
ואיך אני משלב את השקדים בסיפור הזה של כמוסות אומגה 3 ודגים? והאם בכלל כדי להוסיף אותם אז?

ויש לי בקשה קטנה, בלהיסתמך על התפריט הזה שלי, אתה יכול לתדרך/לעשות לי לימוד-בנייה מודרכת של יום העמסה של פעם בשבוע? בבקשה.
אני לא יגיד כמה שאתה יכול כי אין ממש הגבלה לאומגה 3, קשה לעשות overdose.
רצל בודיבילדרים ואתלטים הratio בין אומגה 3 ו6 צריך להיות לכיוון של 1:4 מאשר לאנשים רגילים שזה 1:2.
רגיל אנשים לוקחים 2 כמוסות ביום, אם אתה אוכל אותם על בסיס קבוע עדיף פשוט להחליף את החרא הזה בשמן פשתן (שזה יותר טבעי, זה כמו ההבדל בין אבקת חלבון לבין אוכל אמיתי).
שקדים זה תמיד טוב לפחות 5 שקדים ביום שזה לא מעלה לך את השומן בכלל בתפריט, יש להם בונוסים אחרים כמו סרטנין שזה אחלה למצב רוח כללי.
ותלוי כמה פעמיים אתה אוכל דגים בשבוע, אם אתה אוכל אותם 3 4 פעמים בשבוע: לא צריך שום טבליות, אם פחות אז בימים שאתה אוכל דגים תעשה אוכל עם פחות שמן פשתן או אל תיקח כמוסה.
Lеon מנותק   הגב עם ציטוט