ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
שמעו אם כבר זה הנושא בנושא הזה,
היום ראיתי מלא דברים מוזרים במכון,
נתחיל במוזר באופן חיובי : איזה אחד עושה סקווט 220~ קילו (מכופף את המוט לגמריי) בלי ספוטר.... לאיזה 5 חזרות ודיי הרבה סטים שהוא רק עלה ועלה (לידי שעשיתי בנט אוברז) נדיר לראות את זה אפילו במכון ה"הארדקור" שאני מתאמן בו (איזה מקום מתחת לבית שאין מקום לזוז מרוב פלטות וציוד כל מיני טי בארס קטלבלז וכאלה)
באותו זמן בצד השני אחד עם מאסה ככה יד 40~ בלי חיטוב בכלל וצורה מוזרה מאוד ליד , נראה ככה מטרו עוד חתירות וצורח עם משקל של אישה בכבל *צורח* ועושה איזה 20 חזרות או 25 יש מצב זה סינטול :s
איזה אחת שמנה מתווכחת עם חצי מהמכון על אמונה( טוב זה היה ביום שישי) וכל המכון אומרים לה שהם מאמינים (מכון של רוסים תקלטו) ואין מה לעשות סוגרים ביום שישי בערב ושבת...
כמה אנשים שנראים כאילו הם מפגרים שכלית מרימים משקלים קלים כאילו הם נמצאים בסרטון הדגמה , כמה בחורים אחרים ככה "ממוצעים מתחילים" מתלהבים עליהם שהם מרימים 5 קילו כתפיים עם ביצוע מעפן (יד עליונה בקושי זזה)
אחד דביל מתעצבן שעשית יבנט אובר עם 80 קילו ומתחיל לפלצף על זה שאני לא עושה כפיפות מרפקים עם המשקל הזה , אחרי זה אומר "שנה שאתמה תמאן ואתה נראה ככה" (תכלס אני נראה בסדר למי שהתאמן שנה עם התזונה שלי אולי אפילו טוב יד 36 ככה גב 115 ) מתחיל לשאול אותי שוב ושוב דברים באמצע סטים...
ואחרי זה הוא אומר שהוא יותר חזק ממני ושהוא לא יכול לעשות את התרגיל כי יש לו דלקת בגב( עלק) מנסה בכל זאת להרים את ה80 קילו בבנט אובר , נכשל ועובר ל 50 קילו עם ביצוע מעפן ביותר גב בעקום ב ב60 מעלות בעע והוא עוד מציק לי על הביצוע שלי(אני עושה מקביל לגמריי)
עוד אחד דומה אליו פעם בא אלי (מזמן ( היום הוא נראה אותו דבר בידיוק כמו לפני 4 חודשים רק עם חזה מפוצץ) ומשגע לי את השכל על בנט אובר עד שבעל המכון גירד אותו מהמקום הזה
ומשחק אותה מבין בגלל הגיל שלו , אפילו שזה היום הראשון שלו במכון
ממ.. היום באו חבורה של ילדי חטיבה למכון אחד נרשם והשניים האחרים היו מקודם , החדש נראה בסדר האחרים שמנים גרם לי לחשוב עד כמה כייף זה היה להתאמן בכל החוגים האלה עם כל החברי כשהייתי קטן יותר........ וזה מעצבן להתאמן לבד במכון אין הרבה מוטיבציה (לא שיש לי בעיהי עם זה)
ממ.. יום שישי גם היה איזה ילד שמן שעשה כפיפות בטן על המקבילים , עשיתי מקבילים +40 קילו והוא עם בערך אותה הבעה כמו שאני הייתי על הזה שעשה סקווטים היום...(אגב זה לא הכי הרבה שראיתי , ראיתי בנץ' עם המשקל הזה נדמה לי אבל מאחד הרבה יותר ענקי ושמן)
מכירים את החוכמולוגים האלה , שמתיידדים עם רוב המכון כאילו הם לא אנשים כ"כ מעצבנים , אבל הם מחלקים עצות מוזרות משהו כמו "תאכל חומוס תצמיח תחת"
טוב לא יודע נראה לי שפכתי הכל.... מחרתיים נלך לתצפת עוד
|
המכון שלי מעפן לגמרי
פעם אחת קמתי לקחת כוס מים פיתאום איזה אחד זקן בין 50 תופס לי את החזה במוט
ואומר תן כבוד לזקנים !
חתיכת חוצפן!
תאימנו לי אין מכון כמו המכון שלי הכי מוזר בארץ