ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
מה הקטע אם הם אומרים שהתחרות זה על השיפור הכי גדול לא על המתאמן הכי גדול? =\ לא מבין תקטע פה
|
הסיבה שהתחרות היא לפי השיפור הכי גדול ולא לפי המתאמן הכי גדול זה כדי לתת מוטיבציה למתאמנים מכל הסוגים. הרעיון מפתח את הפופולריות של תחום פיתוח הגוף בכך שנותן הזדמנות לכולם, כך כל אחד אפילו שחיף מסכן רואה את ההזדמנות ויכול לקחת אותה בהמשך בגדול. אם הוא יראה שמי שזכה זה איזה גורילה שהגבול בין חובבן למקצוען זה כבר גבול דק, אז הוא אפילו לא ינסה.
אני חושב שבגלל שרובנו כאן אנשים צעירים אז הרבה יותר יתרום לנו תחרות של השיפור הכי גדול לעומת תחרות של מי המתאמן החובבן הכי גדול, הרי אז מי שיזכה יהיה בחור קצת יותר מבוגר וגדול יחסית ואחריו כבר לא יהיה כמעט את מי לבחור. ואנחנו נסתכל עליו מלמטה כמו שמסתכלים על רוני קולמן ופחות נרגיש שיש לנו סיכוי להגיע לגדולות. חוץ מזה, 200 שקל + חולצות + שייקר למה שיקבל מישהו זקן ולא אנחנו הצעירים?
התחרות היא בשבילכם ולא בשביל אף אחד אחר.
נכון, חבל שאין תמונה של הבחור מלפני אבל אני בטוח שגם טיפוסים יותר גדולים ומרשימים ממנו עוד יזכו בתחרות.
אני מניח שאם הייתה תמונה של לפני שלו והוא היה נראה כמו שלד אז הייתם שואלים פחות שאלות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Kachok
בת'כלס , מה כבר תקנה ב200 ש"ח?
מהווה תמריץ להוסיף כסף ולקנות משהו
לא שאני חס וחלילה משמיץ את גיל או החנות...כי אני מת עליהם , אבל זה תרגיל שיווקי ברור
|
להיפך, אני דווקא הופתעתי. שהצעתי לעשות תחרות כזאת אז הפרסים שהצעתי היו דיי עלובים. היא נועדה רק לתת פוש,
כי הפרס האמיתי אמור להיות מה שהבן אדם עצמו השיג.
אתה אומר שזה תמריץ לקנות משהו אבל זה ברור שמי שזוכה זה בכל מקרה מישהו שקונה את המוצרים שישראלבודי מוכרת, זה לא שדוחפים לו לקנות דברים שהוא לא צריך. לכן שיווק או לא אתה מקבל כאן חתיכת זכות. במקום אחר על שינוי משמעותי שתעבור ועדיין לא תהיה קרוב לבודיבילדר אתה לא תקבל שקל.
אישית ב200 שקל אני חושב שהייתי קונה מלא סוגים של חטיפי חלבון ומעביר את התזונה שלי להרבה יותר כיפית ממה שהיא עם כל הטונה כל היום....