צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-01-12, 13:15   #5
itay301
חבר פעיל

הסמל האישי שלitay301

כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lеon צפה בהודעה
לי אישית יש הרבה דעות אני אביא לך עובדות אתה תבחר מה מתאים לך:
רוב הבעיות הבריאותיות של החלב (לא מדבר על רגישות ללוקטוז או בעיות במעיים) :סרטן,אוסטאופרוזיס,אסטמה קיצר כל מה שד"ר אבני כותב בספר אתה יודע.
הבעיות האלו באות לרוב מהורמונים ומהחלבון שבחלב. רוב החלבון שבחלב הוא קזאין(80%)- חלבון זה נספג בגוף רק לאחר שהגוף משתמש בזרחן כדי לנטרל את החומציות של חלבון זה.
מי גבינה נוכח בכמויות קטנות ולפי מה שראיתי הוא לא גורם לאותם בעיות (אולי כן אבל אין ממש ביסוסים מחקריים כמו עם הקזאין).
בחנות של ישראל בודי יש חלבון סויה: גם זול ואני מקווה שגם איכותי (מתקוון לבדוק מידע בימים הבאים),
אתה יכול לבדוק מה הבונוסים מבחינה בריאותית של אבקת סויה באינטרנט יש הרבה מידע: בשני הצדדים, בכיוון החיובי יש יותר(לא ארחיב יש יותר מידי מידע).
בישראל מסבסדים מוצרי חלב אז סויה,טופו וכו לא ממש הגיוני לשימוש קבוע ובמיוחד אם אתה דורש מעל ה-100 גרם ביום של חלבון.
מה שאני יכול להציע לכולםםםםם החלבון+פחמימה הכי זול שיש הוא הlentils :
http://caloriecount.about.com/calori...e-seeds-i16069
יחס של 2:1 לפחמימה שזה ואלה ארוחה טובה למסה\תזונה עם אחוז גבוה מפחמימה - עולה מ7-12 שח תלוי איזה שוק ואיפה.
אם יש לך העדפה למי גבינה בחר אותה בכל מקרה: למרות שבמקומך הייתי שוקל soy לפני הwhey protei.
יש הרבההה מאוד מידע טוב על שניהם... פשוט על חלבון מן הצומח שזו אבקת סויה יש פלוסים אחרים ואני מעדיף לא להסתכן עם חלבון שמפרסמים אותו בכל מקום(יש מאמרים שליליים כאשר מגיע לצריכה יומיומית של מי גבינה).
ושוב מי גבינה-חלבון מן החי. סויה מן הצומח. תלוי מה העדפות\אידיאולוגיה\רגישות שלך. הייתי מנסה את שניהם ואחרי חודש מחליט איך זז אם המחיר והעיקר הרגשה פנימית.

לפני שאתה ישר הולך על הסויה יש כמה בעיות מרכזיות בצריכת האבקה הזו
יש את העניין של הפיטואסטרוגנים שזה מונע סרטן אומנם אך בצריכה של כמויות גדולות הוא עלול להמצא גורם מסוכן לגוף בפני עצמו אני לא יודע באיזה כמות מדובר בדיוק אבל ההמלצה אפילו בספר של אבני זה לא להפריז בצריכת הסויה יותר משתי כוסות ביום .

בעיה שנייה היא ערך ביולוגי דבר שהתחלתי לשים לב אליו בתקופה האחרונה במיי גבינה ובביצה מדובר בערך ביולוגי של 100 לחלבון הביצה ו104 משו כזה לחלבון מיי הגבינה כך שמדובר בניצול של 100 אחוז מהחלבון אם תאכל 100 גרם מחלבון ביצה או חלבון מיי גבינה אז הגוף ינצל 100 גרם אבל לעומת זאת בסויה מדובר על ערך ביולוגי נמוך יחסית של 70-75 שככה אם תצרוך 100 גרם סויה תקבל רק 70-75 מתוכם

אני חושב שאני יילך על מיי הגבינה אני לא מאמין שכמות של מנה יומית יכולה לפגוע ועוד ביחס לעובדה שחוץ מזה אני לא נוגע במוצרי חלב אחרים.
itay301 מנותק