את צודק שבכל טוב בפרופורציה הקטע של אשנים זה להגזים:
ומה יותר נוח-להכין סנביץ שיבולת שועל,בשר עם אורז לעבודה\בית ספר או להביא 2 ליטר חלב,2 3 גביעי קוטג וכמה יוגורטים?
דמיין הבן אדם הרגיל שרוצה לעלות במשקל מנסה לשתות חלב בכל הזדמנות (כביכול בריא,קלוריות חלבון לוקטוז הכל נשמע טוב) אז אפילו הוא כביכול צורך 2 יוגורטים ביום וכמה גביעי קוטג.. וזה בלי לספור כמה חלב הוא מוסיף למשקאות:קפה וכו.
ואני תמיד צורך מוצרים בצורה מוגזמת... הפסקתי לשתות חלב-החלפתי אותו בתה ירוק.
אם תה ירוק אני משתין אולי יותר אבל מרגיש מעולה על האמת גם ערני וגם רואה שמטבוליזם נשאר מהר למרות תקופות העמסות.
אתה נתת כוס חלב ביום דוגמא אבל אני משאר שהצריכה הממוצעת של ישראלי ביום בחלב היא רבה יותר:
כוס (200מל) קפה (150מל) 2 גביעי יוגורט (300) ושתי גביעי קוטג (500) הנה לך כבר צריכה יומית של למעלה מק"ג מוצרי חלב.
אני עדיין לפעמים אוכל כי בישראל קשה להמנע מזה במיוחד בבוקר אבל אני בא בגישה של טוב אחד לא נורא ולא נוגע בשאר-אני מודע לתוצאות וסכנות כי אני בא אם ראש פתוח, הקטע שרוב האנשים באים עם ראש סגור וחושבים טוב גביע אחד לא יהרוג אותי ובמינון זה טוב - שאלה,גם אנטיביוטיקה,חרא ומוגלה על בסיס יומי זה טוב? כי זה בעצם מה שהחלב המודרני מכיל.פעם זה באמת היה הההחלב עכשיו סתם תעשייה שהורסת לאנשים את הבריאות: מספר הרופאים והתזונאים התומכים בצריכת מוצרי החלב קטן עם כל מחקר שנערך בנושא במדיונות המערביות,אירופה וישראל.
קחו לדוגמא את את נורבגיה ושבדיה:בהם יש את צריכות החלב בין גבוהות בעולם: שיא עולם בכמויות שברים ואוסטאופרוזיס. ארה"ב:סרטן-שיאנית עולם בצריכת חלב ובתוספי סידן (למה תוספי סידן עם יש אותו בחלב?).
ויפן? קוריאה? סין? המדינות שלא צורכות חלב? אנשים שם לוקים במחלות קשות כמו סרטן ב 80 ו90% פחות.
יפן וקנדה שיאני העולם בממוצע שהם חיים (ביפן אין מוצרי חלב ובקנדה מאוד יקר)
|