צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-12-11, 22:56   #8
kushnirt
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי xoopapa צפה בהודעה
תודה רבה אחשלי,
^הבעיה שאני בעייתי באוכל ויש הרבה ירקות שאני לא אוכל,אני אדחוף קצת יותר ירקות ארוחה פה וארוחה שם,
ובבוקר בעייתי לאכול כריך או שתיים כי אני ב8 הולך לבית ספר וגם ככה אני אוכל שם ארוחת 10 2 כריכים,יהיה לי קשה לאכול 4 כריכים ב 3 שעות...אבל תודה בכל זאת,
עוד בבקשה
תעשה לעצמך כלל:
בצהריים קודם תאכל צלחת מלאה במגוון ירקות חיים וירקות מבושלים, ורק אחריה אתה תאכל את הפחמימה ואת החלבון. אם לא סיימת את הירקות את לא לוקח אוכל אחר, ואם זה לא טעים לך אתה לא תקח פחמימה וחלבון - גם במחיר של להישאר רעב. אחרי כמה פעמים שזה יקרה, אתה תתרגל ואפילו תאהב לאכול ירקות. תראה בזה סוג של "חינוך עצמי". כי בתכל'ס אין דבר כזה אדם שלא אוהב ירקות - יש הורים לא טובים. הורה טוב צריך להכריח להאכיל את הילד לאכול ירקות ולא לדחוף לו כל הזמן פתיתים ושניצל זול במקום ארוחה מלאה ומזינה.

התכוונתי שבמקום הקורנפלקס תאכל את הסנדוויצ'ים. אתה תאכל לקום כמה דקות מאוחר יותר בבוקר כי לא תצטרך לבזבז זמן על אכילת קורנפלקס-קקה, ובאוטובוס בדרך לבית ספר תאכל את הסנדוויצ'ים. כל הפסקה תאכל סנדוויץ' אחד.
בימי לימודים ארוכים אני מביא שבעה סנדוויצ'ים עם חביתה, גבינה, אבוקדו, ביצה קשה, גבנ"ץ, ממרח פלפלים +שניצל סויה (אני אישית בוחר שלא אוכל בשר). כמובן שכל סנדוויץ' כזה מפוצץ בירקות, ובצד יש לי עוד ירקות ושני פירות. בנוסף לזה אני יורד גם על ליטר וחצי מים בבית ספר.
kushnirt מנותק   הגב עם ציטוט