ציטוט:
פורסם במקור על ידי smokingsnake
פריצת דיסק לא "מתחילה" ולא "נעלמת" או שלא הבנת נכון או שהלכת לרופא על סמים.
אין דבר כזה תכנית ניפוח
יש עליה במאסת שריר, והדבר הכי טוב בהתחלה זה תכנית שמתקדמים בצורה ליניארית כל אימון, כמו ss
אין סיבה שלא תעלה במאסת שריר יפה עם abc אם תבנה אותה נכון ולא תתעסק יותר מדי בקקה כמו תרגילים מבודדים לכתף אחורית או יותר מדי תרגילים לבייספס ולבטן ותעשה את התרגילי ליבה(סקוואט, דדליפט, בנץ')
אחוז שומן תלוי לרוב בתפריט תזונה שלך, מניסיון גם אנשים רציניים לא יודעים לעשות מאסה נקיה כמו שצריך על הפעם הראשונה, פשוט תאכל המון חלבון ויהיה בסדר
|
wtf אחי אם אתה יודע מה היה קורה לי אחרי סקוואט ישר על השנייה שאני עושה סקואט לא הייתי יכול לעמוד ישר אם הייתי מנסה הייתי מתעלף (רציני)
הלכתי לנירולג (רק שזה לא רופא נשים חחחחח)או איך שלא קוראים לזה אז אומר לי
שיש לי משהו בחוליות בגב שאם זזו ממקומם ונתןלי שבוע וחצי חופש מהבית ספר ואמר לי לא להתאמן חודש! ששאלתי אותו אם זה פריצת דיסק או לא ענה לי בישר הוא נתן לי מונחים רפואים והוא אמר שזה מאוד מסוכן מה שקרה לי!
אז אתה אומר לי שכול עוד אני ישלב תרגילים מורכבים (סקוואט,דדליפט,בנץ,פרס) אז אני יעלה טוב במסה?
למה כולם אומרים שהתרגילים של ab כל תרגיל אחר בחדרי כושר לא טובים אם לא משלבים בהם
(סקוואט,בנץ,פרס,דדליפט?) כי אני עכשיו בתוכנת הזאת ab עובד אפילו על האמה של היד אז למה זה לא כל כך טוב ?