מצטער שאני מקפיץ את השרשור הזה, יש לי משהו להגיד על העניין.
אני כבר כשנתיים+ מתאמן עם חגורת גב קבוע כל אימון ואימון, לפני מספר ימים אמרו לי שזה לא בריא ויגרום לי לפציעות, אז החלטתי להריץ פה חיפוש אז כך הגעתי לשרשור הזה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי GMT+
שכחת לציין שבתרגילים שהוא הזכיר זה לא כל כך יעזור...
חגורה לא שומרת על הגב התחתון כך שבמוקדם או במאוחר אם הגב שלך חלש אתה עלול להיפצע.
נקודה למחשבה.
|
בכל מקרה, לפני כשנתיים פרצתי 2 דיסקים
(
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=61400 )
בסופו של דבר זה נשאר איתי לכל אורך החיים ושום דבר ושום ניתוח לא יעזור, הדבר היחיד שיש לי לעשות זה לחזק בצורה עדינה ביותר את שרירי הגב התחתון ורק ככה לאחר שהשרירים יהיו באזור הזה מאוד חזקים, יוכלו להחזיק את עמוד השידרה בצורה ממוקדת וחזקה וכך הכאבים שיש לי יפחתו כמה שניתן.
או לפחות בזכות כך שאני מחזק את השרירים באזור הזה הפסקתי לקבל שיתוקים(שיתוק אך שזה נשמע, משותק למיטה ממש כמו סבא בן 90) וכאבים.
בכל מקרה לאחר הרבה תחקירים, בדיקות ושאלות כל אורטופד אפשרי ביקום הזה הגעתי למסקנה שרק בזכות חגורה גב אני יוכל להתאמן.
ללא חגורת גב, לאחר 2 אימונים רגילים אני פשוט לא יוכל לזוז מרוב כאבי התופת של פריצות הדיסק.
ועכשיו שאני כן משתמש בחגורת גב לכל אורך האימון, לא משנה על איזה שריר אני עובד(בטן, ומין הסתם הריצה זה ללא חגורה) אני יוצא כמו חדש לאחר אימון, גם מרוצה מהאימון שאני עושה וגם יוצא ללא כאבים ופשוט יכול לשכוח מה2 פריצות דיסק שיש לי.
אם לא החגורה לא הייתי מתאמן יותר בחיים, ומי יודע איך הייתי נראה היום או בשנים הבאות ללא אימונים כלל וכלל.
ודרך אגב, לפני שנתיים התגייסתי למשמר הגבול, לוחם, עושה הכול בדיוק כמו כולם, כל פעם שיוצאים לשטח לשעות ארוכות 10 12 שעות ואף יותר, וכל זה עם משקלים, תיקים וריצות אני שם חגורת גב, ללא חגורה לא הייתי עומד בזה, והיום אני נמצא ביחידה באיו"ש עם ה2 פריצות דיסק.
או במילים אחרות, להגיד שחגורת גב פוצעת? לא במקרה שלי, במקרה שלי היא ללא ספק מצילה לי את החיים.
לא חסר דעות שוניות במחלוקת על חגורות גב, אבל אני את התשובה יודע ואמרתי מניסיון חיים.