כמה נק' להבהרה-
אני לא מתכוון לסיים ss אחרי חודשיים + ולצאת לחיטוב אם כך חשבת . (אח"כ להמשיך עם מורכבים ותרגיל עזר בקטנה לכל שריר,טיפה יותר נפח אבל להישאר על בסיס של מורכבים) ואז לחטב.יכול להיות שלא הסברתי את עצמי טוב.בכל מקרה, מדובר גם כאן בעניין של כמה חודשים מהיום..
בכל מקרה, אני חושב שזה לא דומס כי יש לי מתיחה די חזקה במפשעה,אני בקושי יכול לקפל את הרגל כדי לשבת בתנוחת "רגל על רגל" .
שמע gmt , אני רק מנסה למצוא דרך כדי לא להיתקע. כל הפלג התחתון שלי בקושי פועל בשבוע וחצי האחרונים חוץ מדדלפיט שהיה פעם אחת השבוע . חוץ מזה , אני לא רואה את עצמי מצליח לסגור 3x5 בסקוואט רציני כמו שהצלחתי לפני שבוע וחצי..אני ניסיתי היום לעשות 2 סטים עם מוט ריק בסקוואט והרגליים לא מגיבות להזרמת הדם הזאת.
אני אתן שבוע הבא כמה סטים עם משקלים ממש נמוכים , משקל שלא יכביד אבל אולי יצליח להעביר לי את המתיחה במפשעות
ולגבי הטענה שלך - אתה ממש טועה , אני ידעתי לאן אני נכנס , אחרת לא הייתי נכנס לSS . לא ככה ? המשקלים עולים מאימון לאימון ואני מרוצה מהקצב , לגבי התקיעה בסקוואט,אני מנסה לעשות את כל מה שצריך לעשות במסגרת תכנית שכזאת כדי להקל על הכאבים אבל זה לא עובר.זה כנראה פונקציה של זמן וזהו.
נערך לאחרונה על ידי plock88, 04-11-11 בשעה 21:58.
|