סקוואט מלא מוגדר כשקצה ה- Patella וה- Hip Joint יוצרים מישור אשר מתחתיו יורדת המותן.
יש לך מושגים בסיסיים באימונים אז אני מאמין שהבנת מה זה אומר.
ממה שזה נראה אתה יורד ל 90 מעלות כי מנח הרגליים שלך לא מאפשר לרדת יותר מזה, וכי יש שם משקל גדול מדיי מכדיי שתשבור איתו קו מקביל, העניין הוא שסקוואט שלא שובר מקביל אפילו אם הוא ממש קרוב הוא תיאורטית וגם מעשית יותר קל לביצוע מסקוואט מלא המבוצע כהלכה.
ישראל אתה בחור רציני בעל עתיד גדול לפניך איפה שלא תשים את היד אתה תצליח כי יש לך כוח רצון, מארק ריפטו חוזר ואומר תמיד כי הרגלים גרועים קשה לשבור וזה גם תקף כאן.
אני אומר לך מה הייתי עושה אם הייתי במקומך, הייתי יושב על התחת כמה ימים, משיג את כל החומר שאני יכול על סקוואט מלא ועל הפיזיולוגיה של התרגיל - איזה שרירים מעורבים בו מי נגד מי וכמה לומד אותו לעומק ומתרגל עם משקל נמוך ולא נותן לרצון להעמיס משקלים גבוהים לשבור אותי בדרכי להשיג את הטכניקה השלמה.
אחרי שתעבוד על תוכנית שמערבת סקוואט לחזרות נמוכות ועצימות גבוה למשך תקופה (אני מאמין שהלינארית תתאים לך) תוכל להגיע לעוד תחרות ולקבוע שיא אישי חדש - הבאדיבילדר הישראלי הראשון עם רגליים הכי מרשימות בקטגוריית הצעירים שגובר על קטגוריית הבוגרים בכמה רמות.
בהצלחה.