ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
מה שאנחנו רואים זה גם על חומרים אל תשכח.
חוצמזה שאמרת את זה זיו יחסית לליפטרים הבילדרס חלשים אתה לא יכול להשוות את הבילדרס לאוכלוסיה הממוצעת.
אז כן בשבילם הליפטרס הבילדרים הם פרארי שנוסעת על 60 מה לעשות
סתם דוגמא למה שgmt אמר , אני בא למכון אצלי לדוגמא ללחוץ 100 קילו, אני כולי 80 קילו אנשים צוחקים עלי שאני שם את המשקל והמאמן צוחק עלי שאני מבקש ממנו תבוא להוציא לי את המוט אבל אז אני נותן 5 חזרות וכולם בשוק טוטאלי כאילו לקחתי את אליפות העולם בלחיצת חזה ובשבילי זה משקל בושה אחרי זה בא אלי המאמן ואומר לי שעשיתי צ'יט כי עשיתי קשת בגב מספר לכולם לא להתאמן ככה כי אני מסכן את עצמי וזה לא באמת שהרמתי את המשקל הזה עכשיו, בגלל שאני קצת יותר גדול מהמאמן וטיפה יותר חזק לא ממש הקשיבו לו אבל אם זה היה בילדר רציני ,גדול שאומרים את זה (ויש כאלו) היו מקשיבים לו והולכים אחריו למה? בגלל איך שהוא נראה. לא שאכפת לי אבל זאת המציאות במכוני הארץ ובגלל זה קצת מבאס לפעמים להתאמן שם אלא אם כן יש איתך כמה מתאמני כוח במכון בגלל זה התאמני כוח מתאגדים בפורומים ותוקפים כל שטות שיוצאת מכל מיני אנשים כי במכון אתה לבד ואין לך כוח להתווכח ועל גביי הפורום יש פתאום מלא אנשים שחושבים כמוך קראו כמוך מתאמנים כמוך ואז אפשר גם לעשות דיון כמו שצריך
נ.ב
ההשוואה היא כמובן על טיבעי עם טיבעי או על חומרים עם חומרים .
|
אח שלי מה שאמרת על המאמן זה סיפור אחר רוב המאמנים לא מבינים כלום ואומרים שדדליפט זה דופק את הגב ועוד דבר אתה מדבר על משקלי עבודה 100 קילו לחיצת חזה על 80 קילו זה לא הרבה אז מסתבר שאתם לא כאלה חזקים את המשקל הזה אני הרמתי על 72 קילו ל8 חזרות ואני גם יותר צעיר ממך ויותר מזה אני יגיד לך אתמול התאמנתי עם חבר שלא התאמן חודשיים רצוף הוא שוקל 77 קילו והוא הרים את ה100 ל5 חזרות אז אם אתם מדברים לפחות תיהיו חזקים כמו שאתם אומרים
עוד דבר הפאוורליפטר מרים עם חגורות ועם כל הטכניקות האלה שעוזרות ובסך הכל ההבדלים הם אולי 20 קילו!!!! במשקל שהוא ירים אז איך אתם יכולים להגיד שבודיבילדר הוא חלש רק על זה אני מתעצבן פה לא מעניין אותי איזה שיטת אימונים יותר טובה רק תפסיקו לנגן על זה שבודיבילדר הוא חלש אני מגיע לחדר כושר (ואני לא נחשב לכזה חזק) ואנשים מסתכלים עליי כאילו אני משוגע לא מבינים איך אני מרים את המשקלים ואני מאמין שככה זה עם כל אחיי הבודיבילדרים!! אז בואו נסגור את הוויכוח הזה שבודיבלדר הוא לא חלש!