צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-03-07, 18:00   #7
SaBaGMaN
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
בדיוק

אנחנו בבארשבע שאנחנו עולים במסה אנחנו עולים מכל הלב, לא סופרים קלוריות, דוחפים מה שיש לפה
אהה אז אני הבאר שבעי היחיד שסופר קלוריות במאסה?
)
בכל מיקרה אני סופר כדיי לא לאכול קצת מידיי בדרך כלל..
במאסה כמובן יש יותר מקום לחפף ופה ושם אפר לאכול ממה שמיתחשק,אבל בחיטוב חוץ מהצ'יט השבועי אין המון מישחקים,רואים רק את המטרה בעניים!
מאסה מאוד נקיה אצלי נעה בין 2000-2200 קלוריות אבל בעיקרון שאני במאסה אני מרשה לעצמי לפעמים להפריז קצת,לא בקיצוניות כמו כל מיניי צ'יטים מטורפים שקראתי פה אבה פה ושם כן..
אז זה בערך למאסה מאוד מתונה אצלי,אם הייתי מעוניין לעלות מלוכלך הייתי בכיף מגיע ל3000 קלוריות,שגם היו ימים כאלה,אבל אני דיי אוהב לעלות בצורה מתונה..
גיל 19
מישקל כרגע 73
גובה 1.70
אחוז שומן משהו כמו 15-16
עכשיו אני בחיטוב,המטרה 68 קילו על אחוז שנע בין 10-12 במצב הזה אני בשייפ מצויין,אני דיי מיתקשה לרדת לאחוזים מאוד נמוכים כי איפה שהוא זה דורש קצת יותר מידיי,פשוט טוב לי באחוזים כאלה ואין לי צורך לרדת ליותר מיזה.

אוקיי שחכתי לציין באיזה קצב אני עולה בכמות קלוריות כזאת,אז הקצב הוא דיי איטי אבל אני זוכר משהו כמו קילו בשבועיים,ליקראת סוף המאסה הנוכחית צהל עזר לי להוסיף עוד כמה קילוגרמים שרובם לא היו שריר ורק ביגלל זה הפסקתי אותה ואני עכשיו בחיטוב כדיי לחזור למצב הקודם שלי ומישם להמשיך מאסה
SaBaGMaN מנותק   הגב עם ציטוט