ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלירמבו
בקיצור אתה לא במקום הנכון לכתוב חצי ממה שכתבת, זה כמו שתגלוש בפורום של הקהילה ההומו-לסבית ותגיד להם איך אתם יכולים להיות במיטה עם מישהו מאותו המין שלכם?  (ולדעתי- אל תעלב, אבל אתה כנראה ניסית לפתח שרירים ולא כל כך הלך לך, אז עכשיו אתה הופך את זה ללא יפה ולא הטעם שלך) בכל מקרה 99% מהאנשים שגולשים פה חושבים הפוך ממך  ורק שתדע שעד מר ישראל אפשר להגיע בכיף בלי חומרים, מעל זה זה כבר בלתי אפשרי.....
|
זה לא שזה לא הלך לי, זה הלך לי וראיתי תוצאות, עשיתי כמה פעמים מאסה חיטוב והגעתי לתוצאות יפות (בוא נגיד שאם אני גובה 170, הגעתי למשקל של 66 על 11 אחוז שומן). אבל חוץ מהעניין של לחזק את השרירים אני לא מוצא שום עניין בלגדול ולהגיע למימידים כמו שאתם מתארים את זה. אני רוצה לשמור על משקל גוף תקין ועל אחוז שומן תקין בסהכ להיות בריא.
תחשוב בהגיון, מטר שבעים זה לא גבוה, וזה לא יהיה יפה להתאמן במשקלים ולאכול - לגדול .זה לא מתאים. אז אל תגיד לי זה לא הלך לך. אולי אתה ילד מושפע מסירטונים ביוטיוב וכלמיני מאמרים חסרי אחריות של כאלה שחושבים שאם נסכם את כל המהלכים של סקוואט מא עד ת' אז נדע איך לבצע סקוואט. חכה בעוד כמה שנים שתתבגר ולא תוכל לרדת במדרגות אז תשקול אם אתה רוצה בכלל פיתוח גוף..