צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-10-11, 23:14   #18
ANIMA0855
חבר פעיל

כללי:: שחיף שלא עולה במשקל :-)
עוסק ב:: זנות
חדר כושר: בית הנוער ירושלים

[b][b]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי blind sniper צפה בהודעה
אז אני מציע שתפסיק עם זה , אתה סתם הורס לעצמך את הבריאות. אתה דופק לעצמך את הגב את הברכיים . אני אומר לך אחי גם אני הייתי בסרט הזה שכולם תקועים פה, אני לא בטוח שזה באמת מה שאתה רוצה להיות (מפלצת). אלא אם כן אתה רוצה להיות דור מן במועדונים (אבל צריך גם שפה בשביל זה..).
בקיצור אחי , אני דפקתי לעצמי תברך אני היום סובל יש לי כאבים שחוזרים בפיקה של רגל שמאל. אני לא מעז להתקרב לסקוואטים ובטח שלא דיפ. אם אני עובד על רגליים אז רק באופניים, סטפר, וסקואט עם דמבלים קלים על בוסור הכל במטרה לשקם שרירים שמייצבים את מפרק הברך.
ותפסיקו עם הספירת חלבונים הזו מה זה השטויות האלו?! עוד מעט תגיד לי שאתה סופר קלוריות כמו דוגמנית.. תאכלו אוכל מוצק ולא שייקים..כאילו מה נסגר ??
אני יודע שיש לנו עידן מגעיל, וכן אני תקוע מאחור. אבל מה יפה בלהתנפח בלי הפסקה ואז לשתות שייקים לעשות רעש בחדר כושר להרים תחולצה מול המראה ולגלח תחזה ? די כבר. אמן שיהיו חדרי כושר בלי מראות..
אחי לפני שאתה זורק תלונות מכאן ועד יפן אני יגיד לך כמה דברים
1 בחיים לא נגעתי בשייק אני אוכל מאכלים מוצקים אז אל תגיד לי מה נסגר ושאני כמו כוסית! ביינתים אתה מתלונן כמו כוסית
2 אני כבר למדתי לעשות סקוואט לא ממזמן ואני אומר לך זה משתלם!! אני מרגיש כאבים במקומות שאני לא חלמתי עליהם וזה די כיף כי אתה מרגיש שהשריר מתחיל לפעול סוף סוף אני עשיתי מלא תרגילי רגליים אבל הסקוואט ממש קטלני!
3 הסיבה היחידה שאני לא רוצה להיות ממש מנופח זה בגלל האוכל! אני בנאדם מאוד מפזור ומגושם
ובשביל להכין חביתה(שזה הדבר היחדי שאני יודע להכין) חצי בית נשרף!!
אבל אני ממש רוצה להיות איזה רמבו לא רק המראה! גם אתה תרגיש חזק מאוד אתה תרגיש כוח!!
4 אם אני יתנפח כמו בלון אני לא יגלח תחזה כי אין לי שם הרבה שערות במילא :d
5 אלירמבו צודק אתה בפורם של מפתחי גוף!
6 תן חיוך הכול לטובה

נערך לאחרונה על ידי ANIMA0855, 13-10-11 בשעה 23:20.
ANIMA0855 מנותק   הגב עם ציטוט